Mi a véleményetek az Ajna névről?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 16:23
1/27 anonim válasza:
Ajj, na ! Hányszor mondjam még, hogy evés közben nem beszélünk? (nekem kb. ez a véleményem...)
3/27 anonim válasza:
Nem adnám a lányomnak. Szegényt biztosan csúfolnák. Aj, ne...
4/27 anonim válasza:
Nem tetszik, mintha az Annát nem tudnám kimondani, mert pösze vagyok.
5/27 anonim válasza:
Így van!! Tényleg olyan, mintha beszédhibás lennék, és nem tudnám kimondani a nevem.. Szerintem gáz (ez az őszinte véleményem!!)
7/27 anonim válasza:
Középiskolában volt egy Ajnó nevű osztálytársam. (tudom, hogy nem Ajna, de hasonló). Ő büszke volt a nevére, mert különleges, egyedi volt. Pár napig magyarázkodnia kellett, mert mindenki visszakérdezett, hogy miii??? Aztán minden csoda három napig tart alapon, hamarosan mindenki megszokta a nevet, és már nem volt téma többé. Ugyanolyan névként kezeltük, mint pl. egy Évát vagy Katit. Ettől függetlenül nem tetszik, én nem adnám, de nem is zavarna, ha valakit Ajnának hívnának.
8/27 anonim válasza:
Hát, akkor én leszek a kivétel: Nekem tetszik. :)
9/27 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Készülj fel, hogy magyarázkodnod kell majd a gyerek nevéről. 2 különleges nevű gyerekem van, szinte mindig visszakérdeznek, firtatják az eredetüket, és kérés nélkül is véleményt nyilvánítanak.
10/27 anonim válasza:
nem szeretem ezt a "adjunkagyerekneknagyondenagyonkülönlegesnevetésettőlnagyondenagyonkülönlegeslesz" vonulatot, de bevallom ez a név tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!