MÁRTA névről mi a véleményetek? Tudom, manapság nem divatos, nekünk tetszik, de mi a véleményük másoknak?
Na ez a név amit nagyon nem szeretek.
Mindig egy csúnya nő jut eszembe róla.(Nem ismertem ilyet,csak a név hallatára egy ilyen kaliberű lány ugrik be)
Én nem adnám ezt soha egy lánynak.Mert az nektek lesz legrosszabb ha a lányotok azzal jön haza hogy csúfolták..
Nevet akar változtatni..
S mikor számon kér titeket miért pont ezt adtátok neki?
Lehet nagyobb korába ez már nem lesz nagy dolog.. de a gyerekeknél gonoszabb teremtést se láttam.Egyesek a legkisebb dolgok miatt halálra tudják cikizni a másikat.
Gondolom ti se akartok neki rossz iskolás éveket..
Végül is ti döntötök ,sok szerencsét.
Kedves Első Válaszoló!
Segíts, elakadtam! Azt írod, hogy neked nem tetszik, mert csúnya nőre asszociálsz a név hallatán, de nem értem, hogy ő miért kérné számon rajtunk, hogy ezt a nevet adtuk neki. Gondolod, hogy mindenkinek csúnya nő jut eszébe? És miért csúfolnák?
Saját véleményem, és saját tapasztalataim.
Pont ez az hogy egy felnőtt nem úgy ítéli meg a dolgokat mint egy gyerek.Talán több tapasztalatom van mostani gyerek életben mint nektek.
Higgyétek el más a helyzet mint 20 évvel ezelőtt akár..
De a te döntésed mit adsz neki.
persze függ attól milyen környezetben fog nevelkedni.. s most ezt nem otthonra értem hanem iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!