1 éves kislányom új heppje, hogy ledugja a torkán az ujját és öklendezik, hogyan szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
félek,hogy hányni fog egyszer2013. okt. 21. 17:47
11/13 anonim válasza:
Az én 1 éves fiam is ezt csinálja.Olyankor megpróbálom valamivel elterelni a figyelmét.
12/13 anonim válasza:
Kislányom is csinálta, öklendezett is, aztán jót mosolygott rajta, mintha valami produkció lett volna. Rájöttem, hogyha rászólok annál inkább csinálja, ezért nem figyeltem rá oda, nem reagáltam, mikor újra próbálkozott. Hogy ezért szokott-e le róla, vagy mert a fura szokásokat egy idő után maguktól is elhagyják, azt nem tudom.
13/13 anonim válasza:
Az én kislányom is csinálta(szeptember végén volt 1 éves).1x-2x szóltam,hogy ne mááááár,nevetett egy nagyot,és kész.Most esik le,hogy már nem is csinálja.Ez kb. 2-3 hét volt.Én úgy voltam vele,hogy ha hány,hát hány.Majd feltakarítom,Ő meg rájön,hogy ez nem is olyan buli.3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!