Tényleg rossz nevet választottunk? Ezért felelőtlenek vagyunk?
8as, te hülye vagy. ha egy állásról valakit a neve miatt kitessékelnek, akkor nem hiszem, hogy ott bárki akarna dolgozni...kétlem, hogy idiótákkal akarnak. egyébként én sem adnám, de ti tudjátok. de ez már mitől lenne felelőtlenség?
Kanye West gyereke North West, tehát északnyugat. na, ha mondjuk nektek Afrikai a vezetéknevetek, akkor ne legyen Szavanna. szóval, ha valami jelentése van egyben.
Szerintem klassz név a Szavanna! Bár csak egy igazán szép, nem tucat (mint pl. Molnár, Szabó, stb) vezetéknévhez tudom elképzelni. Mivel a mi vezetéknevünk sajnos ilyesmi, így nem adnám, ha egyszer lányom születne.
És különben meg, ha felnőtt korában cikinek érezné a nevét (amit egyébként kétlek), bemutatkozhat Annaként is. :)
Szóval szerintem még klasszul is lehet becézni, Anna, Száva. Jó név, nyugi! :)
Annyira nem értem ezt, hogy felnő és nem lehet komoly munkája, mert kiröhögik. Miért? Attól, hogy a most 30-40-es korosztály gyerekkorában más volt a névadási "divat", és ők nem ismernek a korosztályukban sok különlegesebb nevű embert, még nem lesz ettől komolytalanabb a most felnövő generáció. Egyszerűen csak szokatlan lehet, de azt sem értem, ebből hogy jön, hogy nevetséges.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem tetszik a név. :) Bár nem adnám, de csak mert annyi más kedvencem van, nem azért, mert rossz név.
Nekem tetszik a Szavanna név, ha nektek ez a kedvenc ne foglalkozzatok a leszólókkal, mi is szokatlan nevet választottunk, akárkinek mondtuk mindenki visszakérdezett, pedig összesen 4 betű és abszolút kimondható, csak mert még sose hallották, szembe senki nem mondta, hogy rossz lenne, de a hátunk mögött lehet, hogy jól leszólták :).
És szerintem pont nem ciki felnőttként egy ilyen név, külföldön sem néznek majd rá furán, és magyarul is teljesen érthető és kimondható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!