Tényleg rossz nevet választottunk? Ezért felelőtlenek vagyunk?
Ti dolgotok, de én biztos nem adnám neki ezt a nevet
manapság minden neven tudnak gúnyolódni
A felelőtlenség teljesen mást jelent, egyáltalán nem ideillő szó.
Egyébként nekem sem tetszik ez a név. Ha valamelyik szerettem ezt a nevet választaná a gyerekének és megkérdezné a véleményem, akkor megpróbálnám lebeszélni.
A névválasztás teljes mértékben a Ti döntésteke, Ti vagytok a szülők. Nyugi a mi kislányunknak adott név az égvilágon senkinek sem tetszett, de most már azt mondják más név nem is illene rá. :-)
Egyébként szerintem nem egy túlontúl extravagáns nevet választottatok. Nektek, mint szülőknek kijár az a megtiszteltetés, hogy nevet adhattok a babátoknak.
Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy az a szerencsétlen gyerek egyszer felnő, elmegy mondjuk egy komolyabb céghez állásinterjúra és bemutatkozik. Aztán az interjúztató könnyesre röhögött szemmel kitessékeli. Ezt akarjátok?
A mai szülők egyszerűen nem gondolnak bele, hogy a gyerekük felnőtt is lesz. Jönnek a Zoék, a Leiák, a Linetták, gyereknévnek lehet, hogy aranyosak (pedig nem), de könyörgöm, az a gyerek egyszer majd felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!