Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Betegen hogy latjatok el a...

Betegen hogy latjatok el a babatokat?

Figyelt kérdés

Belazasodtam, hanyingerem va, es ugy osszessegeben gyengenek erzem magam... Milyen praktikatok van ilyen helyzetre?

Segitsegem nincs.

2013. okt. 20. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok most. Totál beteg vagyok a férjem ma is dolgozik, senki másom nincs aki segíthetne és 8 hósom meg itthon velem. Főzök, takarítok most is de majd összeesek. Amit csak lehet ülve végzek el. Most h a kicsi alszik lenne mit csinálnom de inkább megpihenek egy teával, ettem fokhagymás mézet az jó torokra, rengeteg folyadékot iszom most és kicsit jobb a közérzetem. Te is amint csak tudsz kicsit pihengess ne vállald túl magad ha most elúszik vmi a házimunkába na bumm nem kell megijedni nem lehetsz te se mindig a toppon. Babával meg próbálok nem puszilkodni és sokat összebújni neh elkapja de sajnos vmennyire mégis muszáj vagyok mivel ölben alszik csak el.

Neked mennyi idős a kicsid?

2013. okt. 20. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ket honapos... Egesz delelott aludtunk, az ugy jo volt. Hat mi bujunk, mert szopizik, de most szorakoztatasra vagyna, es meg ahhoz sincs erom, hogy ringassam...
2013. okt. 20. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Fekvő pózban próbáld magadhoz tenni és úgy óvatosan ringatni. Így magadat se erőlteted meg annyira.

Még hidd el jobban jártál mint én, sokat alszik szerencsédre az én lányom már mindenbe mászik, feláll, pakol egy helyben nem marad, mehetek mindenhova utána. :)

Kitartást és jobbulást kívánok neked :)

2013. okt. 20. 13:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi!
2013. okt. 20. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nagyon egyszerű. A babát ugyanúgy látom el, ahogyan eddig, hiszen őt nem lehet félretenni, lefagyasztani, mert én beteg vagyok. Azokat a teendőket viszont, amik megvárnak simán elhalasztom.

A takarítás, rendrakás megvár, kaját lehet rendelni, és szerintem ha megkéred a párodat, ő is átvállal néhány dolgot.

2013. okt. 21. 05:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt csinalom en is... Emberem most nem tud atvallalni, mert kulfoldon van, de amugy sokat segit...
2013. okt. 21. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!