Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel takarjátok éjszaka...

Mivel takarjátok éjszaka nyári születésű, kéthónapos babátokat?

Figyelt kérdés
Eddig vastag plédet használtam, mellé pedig meleg hálózsákot. A szobában kellemes a hőmérséklet, de úgy vettem észre, h reggelente fázik. Kaptam egy nagyobb paplant, de egyrészt szerintem túl meleg, túl nagy (ovis korúaknak) és talán túl nehéz is egy ilyen pici babának. Ti mit használtok?
2013. szept. 23. 11:15
 1/3 anita790823 válasza:
Én meleg takarót használtam, de vannak a hálózsákok, stzerintem az neki tökéletes, mert nem takarózik ki belőle, és a kis dereka is bent van. Alá , hosszú újjas body + harisnya, vagy rugdalodzó. Szerintem nem lesz melege, mert ő azért csak kicsi :) Remélem tudtam segíteni .
2013. szept. 23. 11:26
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. még pár kérdés: bélelt takaró volt? ha igen, mivel volt töltve?
2013. szept. 23. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú body, meleg hálózsák, vékony takaró és egy pléd.
2013. szept. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!