Pierre Cardin PS692 sport része tényleg nem dönthető vízszintes helyzetbe?
Szia! Nekünk azóta sem tudom, hogy melyik van, mert a dobozra nincs ráírva a szám, de az a fajta van, amiből van világoskék-fekete színkombináció.
Én úgy vettem észre, legalábbis a boltban, hogy a másik fajtának szélesebb a tengelye, szóval a mienket kissebre lehet összecsukni. Sok különbség nincs közte, gondolom csak az évjárat, meg esetleg a váz mérete.
A sportrész valóban nem dönthető vízszintes helyzetben, mert a baba popsijánál, amiben ül, az nem egyenesíthető ki. Tehát úgy lehet csak dönteni, hogy továbbra is ül benne a babó, ezért ajánlják csak 6 hónapos kortól.
Vízszintesnek pedig ott a mózes, ami jobb is egy újszülöttnek, mint egy vízszintesre dönthető sportrész. Legalábbis én így gondolkodom. Bár ha nyári babám lett volna, lehet, hogy én is a vízszintesig dönthető sportrészesnél maradtam volna... így télen akartam mózest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!