Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pierre Cardin PS692 sport...

Pierre Cardin PS692 sport része tényleg nem dönthető vízszintes helyzetbe?

Figyelt kérdés
Néztem még a PS682-t is. Mi a különbség a kettő típus között?
2009. nov. 11. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen vízszintesbe nem, de kissé dőlt, alvó pozícióba igen. Szerintem így is nagyon kényelmes, a fiam 5 hónapos kora óta használjuk, és még mindig ezzel megyünk hosszabb utakra, pedig már másfél éves. Ha még kisebb a babád, és nem akarod a gerincét terhelni, használjátok a mózes részt.
2009. nov. 11. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk azóta sem tudom, hogy melyik van, mert a dobozra nincs ráírva a szám, de az a fajta van, amiből van világoskék-fekete színkombináció.

Én úgy vettem észre, legalábbis a boltban, hogy a másik fajtának szélesebb a tengelye, szóval a mienket kissebre lehet összecsukni. Sok különbség nincs közte, gondolom csak az évjárat, meg esetleg a váz mérete.

A sportrész valóban nem dönthető vízszintes helyzetben, mert a baba popsijánál, amiben ül, az nem egyenesíthető ki. Tehát úgy lehet csak dönteni, hogy továbbra is ül benne a babó, ezért ajánlják csak 6 hónapos kortól.

Vízszintesnek pedig ott a mózes, ami jobb is egy újszülöttnek, mint egy vízszintesre dönthető sportrész. Legalábbis én így gondolkodom. Bár ha nyári babám lett volna, lehet, hogy én is a vízszintesig dönthető sportrészesnél maradtam volna... így télen akartam mózest is.

2009. nov. 11. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk egy évesen nem lenne jo ha ilyenünk lenne,ugyanis kisfiam csak fektetve tud aludni.
2009. nov. 12. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!