Mit tennétek ilyen helyzetbe? Anyós kérdés.
Egy házba lakunk és mindenbe bele szól. Mindent csak ő csinál jól.Ha én csinálok valamit az nem jo ha nem csinálom akkor mért nem.Többször elöfordult olyan hogy valamiért sirt a lányom és kiveszi a kezemböl hogy ő vigasztalja meg. Vagy ha lefektetem aludni a gyereket és nem alszik egyböl mert pl ki akar menni akkro ő bejön a szobába és elveszi tölem hiába mondom hogy ne. Ha hangossabban szólók akkor már veszekedés van.
Ha elmegyünk itthonrol akkor bejár a szobánkba pakolászni. mindent eltesz aztán azt mondja nem ő volt.Hol van még ilyen hogy bejárjon a szobába? Én ezt nem tudom megérteni.Ja és különben is menjek el dolgozni a gyerek mellöl mert majd ő vigyáz rá, minek ülök itthon.
beszéltél már erről a pároddal? neki mi a véleménye?
nincs lehetőségetek máshol lakni?
én nyomatékosan elmagyaráznám neki,hogy ő az én gyerekem,és ne avatkozzon bele,hogy mit és hogyan csinálok.
Jaaj, te szegény! Én minden megoldást elfogadnék, csak elköltözzek onnan.
Én nagyon jóban voltam anyósommal a babámig. Most is, de már sokszor érződik feszültség, ha itt van, és látom, nem tetszik neki valami. De ilyeneket azért nem mer csinálni, rá is vernék a kezére, ha mindig kivenné a kezemből. Én balhéznék, ha nem tudsz költözni. Minden alkalommal elmondanám, hogy ő a te babád, a te dolgod vigasztalni, ha sír. Párod nem beszélne vele erről? Ez így nem állapot.
én sem tudok mást mondani, beszélj a pároddal
anyósodnak meg meg, hogy ez a te babád, te neveled nem ő, tanácsot adhat, de te döntöd el elfogadod-e
a szobaajtót nem tudod kulcsra zárni?
ez nem semmi...
Valahogy akkor is rá kellene venni a párod egy komoly beszélgetésre. Ha máshogy nem mikor otthon van, burkoltan lépj rá anyuci "tyúkszemére", hogy párod is lássa milyen, utána jöhet egy esetleges "békítés".
remélem érted mit akarok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!