Milyen popsitörlőt vegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy kérdés hogy drága-e a 80 darabos törlőkendő 450 forintért, és én elcsodálkoztam, hogy milyen olcsó ez is, meg amiket írtak hogy ki milyet használ. Mert én a pampers sensitivet használok, és elég drága.
Szerintetek milyet vegyek, aminek jó a minősége?
2013. okt. 16. 18:37
1/8 anonim válasza:
Jó minőség de drága:Neogranormon,Zöld tescos is jó.Meg a aldis is jó..
3/8 anonim válasza:
A Dm-es Babylove 80 db-os és kb annyiba kerül. Kuponnal még olcsóbb.
4/8 anonim válasza:
Én nekem nem jött be a Neogranormon, helyette én a DM saját márkásat illetve a Pennyset használom. Dm-es a favorit
5/8 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy a Babyloveból is van fehér sensitive, de szeretem a sárgát is (nem az olajosat).
6/8 anonim válasza:
Lidl-s Softino popsitörlőt veszek, 72 db-os 279 ft. Pont eléggé nedves és jó illatú.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom a DM-es kendőt, úgy is kiakarom próbálni a pelenkáját.
2013. okt. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!