Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek vissza merjem...

Szerintetek vissza merjem kérni a ma eladott ruhát?

Figyelt kérdés
Ma eladtam kisfiam pár régi rugiját,velük együtt azt is,amiben haza hoztuk a kórházból. Azóta esz a penész,hogy az első kis rugiját eladtam,semmi kisruhám nem marad emlékbe :( nagy pofátlanság lenne visszakérni (természetesen kifizetve az árát)? Egy városban lakunk egyébként,szóval semmibe nem kerülne neki.
2013. okt. 15. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér. Nem azon az 1 db kis rugin fog múlni. Szerintem meg is fogja értem ha elmeséled hogy miért szeretnéd.
2013. okt. 15. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
én visszakérném. Szerintem ezt az indokot a vevők 99%-a megérti
2013. okt. 15. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha ez Neked ennyire fontos, akkor kérd.

Én nem vagyok az az "emlékgyűjtögetős". 3 gyerekem van, és nem is igazán emlékszem, hogy melyik volt az "első" ruhadarabjuk, engem ez nem izgatna.

2013. okt. 15. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:

ebben az esetben én visszakérném, szerintem a vevő is megérti. esetleg ajánlj fel neki valamit cserébe.

én is eltettem a hazahozós ruhácskát, olyan jó emlék, azon látszik, hogy "mekkora csomag" volt, a fénykép azért ezt nem adja vissza :)))

2013. okt. 15. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:

2 másikat adnék neki cserébe. Egyet, azért mert csere természetesen, a másodikat a kellemetlenségért.

Nekem is olyan jó volt látni miben hozott haza anyukám 35 éve. ez egy emlék.

2013. okt. 15. 17:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 700ért adtam el,egy ezrest fogok neki adni,hogy visszaadja. Másik rugit már nem igazán tudok neki adni,mert az összeset eladtam,amik ilyen újszülött méretek,nagyobbak pedig nem kellettek neki.
2013. okt. 15. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér!!!!! Mindenképpen!

Én is eltettem a hazajövős ruhákat :)

2013. okt. 15. 21:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyébként én sem vagyok "emlékgyűjtő",de ezt az egyet szeretném eltenni,a következő babánál is. Ahogy valaki írta,tényleg azért,mert megmutatja,hogy mennyire picike volt. A képek tényleg nem adják vissza,alig tudom felidézni magamban az érzést is,hogy egy olyan pici babát fogok.
2013. okt. 15. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, hogy lesz még babád?

Akkor miért adod el a ruhákat?

Én az utolsó tervezett gyerekig mindent elraktam.

2013. okt. 16. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Visszakaptad?
2013. okt. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!