Hogy tetszik az Éva név?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 19:25
11/15 anonim válasza:
Ha meg lesz tartva a névnapja, akkor add bátran. Ezt úgy értem, hogy nekem a szülinapom karácsony közelében volt és mindig csak egy ajándékot kaptam. Elméletileg egy nagyot, de nem volt nagy soha. Harisnya, pipere ilyenek.
12/15 anonim válasza:
Szép és nagyon jól becézhető.
Anyám nem szereti, mert karácsonykor van. Viszont ő úgy nevezte el az öcsém, hogy egyik nap szülinap, másnap névnap. Ez sem jó!
13/15 anonim válasza:
Szerintem szép név!
(Nekem nyár közepén van a névnapom, semmilyen ünnep nincs a közelben, de mindenki nyaral, soha senkinek eszébe se jutok :D, a családom meg nem igazán névnapozós, de ez soha nem zavart...)
14/15 anonim válasza:
A név szép,de nem szeretem.Éva vagyok. Karácsonykor senki nem köszönt fel. Ismerösöm ÁDám,abból legalább van máskor is névnap.Ő is szept 9én tartja.. De mi poénból mindig megköszöntjük egymást karácsonykor.. Pl az Évike becézését nem szeretem..
15/15 anonim válasza:
Maga a név nem akkora durranás - ami adott esetben előnyös is - de a viselőivel még csak pozitív tapasztalatom volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!