Tetszik nektek az Endre név?
Egy nagyon jó barátomat hívják így. Szerintem szép név, és nem is túl gyakori manapság, mégis nem az a "csudabogár" név :)
Mondjuk én pont emiatt a jó barátom miatt nem adnám, mert egy elég problémás személyiség, én meg ilyen téren kicsit babonás vagyok. De maga a név tetszik. Egyszer egy boltban találkoztam egy családdal, ahol az akkor 1-2 év körüli kisfiú volt Endre (hallottam, hogy így szólítják), és nagyon elcsodálkoztam, hogy manapság még van, aki ezt a nevet választja, de akkor is nagyon tetszett.
Tegnap a tv-be hallottam, asszem az éjjel-nappal Bp-be hívtak így valakit. Azóta egyre jobban tetszik. Eddig eszembe sem jutott, pedig annyit gondolkozok a neveken.
Pedig Ady-t is így hívták. :-)
Ugyanúgy vagyok, mint Te. :) Egyszerűen nem találunk fiúnevet, mert gyorsan repülnek a hetek.
Egyébként nem rossz, két Endrét ismerek, az egyik egy jópofa meleg srác, a másik pedig menő üzletember, úgyhogy csak jó társítások jutnak eszembe. Ja, és mindkettőjüket Bandinak becézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!