Amikor a második babát vártad, nem féltél, hogy majd valamelyiket nem fogod szeretni?
Figyelt kérdés
Imádom a fiamat, hogyan lesz, amikor a tesó megszületik? Megduplázódik az érzés? Annyira aggódom ezen.2013. okt. 9. 17:38
1/6 anonim válasza:
Jobban fogod főleg szeretni mint barmit a vilagon.en is igy voltam aggodtam most meg nem tudom melyiket imádjam..
2/6 anonim válasza:
bocsi h nem a kérdésedre válaszolok, de kiváncsi vagyok erre én is mert hasonló okból nem akarok kistesót.mert félek hogy nem tudom mind a kettőt ugyanúgy szeretni, nem tudok veled ugyanúgy foglalkozni és nem akarom azt ami a legtöbb családban van hogy van a kis kedvenc aki mindent megkap a másik gyerek pedig csak úgy van .
3/6 anonim válasza:
Nekem két gyermekem van , az első fiú, a másik kislány aki hét évvel később született. Sohasem merült fel bennem,hogy esetleg az egyiket kevésbé szeretném mint a másikat. Mind a kettőt egyformán imádom, és nem kivételezek egyikkel sem.
4/6 anonim válasza:
Szia, most 19. hetes terhes vagyok, a kisfiam 3 éves és 4 hónapos lesz amikor megszületik a tesó. Nem attól félek, hogy nem fogom ugyanúgy szeretni mindkettőt, mert ismerem magam ennyire, hogy ez a része menni fog, én inkább attól tartok, hogy a nagyobb fiam fogja azt érezni, hogy kevésbé szeretjük, mert nem csak 100%-ban az övé leszek. Már most készülök rá lelkileg, hogy véletlenül se érezhesse ezt. Remélem sikerül majd.
5/6 A kérdező kommentje:
Én a 30. hétben járok, és az az én kisfiam is 3 éves és 4 hónapos lesz, amikor megszületik az öccse. :)
2013. okt. 9. 19:13
6/6 anonim válasza:
Szia! Hasonló gondolatok forognak a fejemben nekem is. 2,5 éves a kisfiam, 12 hetes vagyok a tesóval. Ma pont erről beszélgettem anyukámmal. Tudni kell, van egy 4 évvel idősebb bátyám. Megkérdezte tőlem, hogy éreztem-e valaha, hogy engem, vagy a bátyámat jobban szereti. És tényleg, ahogy belegondoltam, egy percig nem éreztem se egyiket, se másikat. Ugyanúgy szeretett(szeret) mindkettőnket.
Mondta, hogy ezen egy percig ne aggódjak, a szeretet nem osztódik, hanem sokszorozódik :).
Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!