Hányadik héten jelentettétek be a terhességet a munkáltatónak és mikor mentetek el táppénzre?
Figyelt kérdés
Amikor bejelentettétek, megkérdezték hogy meddig szeretnétek/terveztek dolgozni?2013. okt. 9. 14:00
11/11 anonim válasza:
Pedagógus vagyok, pont aug. közepén töltöttem be a 12. hetet, ezt kivártam mert volt több korai vetélésem. Ekkor telefonáltam az tagintézmény-vezetőnek, hogy mi a helyzet.
Másnap jött a feketeleves, akkor ő telefonált, hogy beszélt az igazgatóval, és az a javaslatuk, hogy kérjem magam táppénzre, ne kezdjem el a tanévet. Rosszul esett, mivel a nagyobbik gyerkőccel a 32. hétig dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!