Cumi kérdés?! (Kérdés túl rövid, a magyarázathosszú. )
Ha csak a cseresznyés tetszik neki, attól nyugszik meg, akkor valószínű így is marad.
Szerintem nem szükséges átszoktatni, ha már cumizik, tökmindegy. Az én lányom sem fogadta el már a fogszabályzósat, mert mi is cseresznyéssel kezdtük.
4 évesen is cumizik alváshoz (sajnos), de nem állnak előre a fogai a cseresznyéstől.
Ha ez a cumi jön be neki, akkor hagyd. Semmi baja nem lesz a fogainak. Esetleg, ha jönnek a fogacskák, megpróbálkozhatsz a fogszabályozóssal.
A fiam is nagy cumis (szintén tápszeres baba volt), semmi más nem fogadott el, csak az Avent 0-6 hónapos cumiját. Hiába vettem én mindenféle mást, vettem a nagyobb méretet, öklendezett tőle, eldobta.
A védőnő tanácsolhat más dolgot, de ha csak szenvedés van belőle, nem érdemes megfogadni.
nem biztos, hogy valaha át tudod majd szoktatni- de szerintem nem ettől állnak majd ki a fogak.
eGy idő után már ugyis csak alváshoz fog cumizni.
Nekem 3gyermekem van, mind tápszeres volt születésétől, és mindegyik cumizik-cumizott. A nagy gyerekem 2,5évesen magától lerakta a cumit, a középső most kezdte a kiscsoportot és még alváshoz ő is cumizik... arra készül, hogy majd a Mikulásnak adja oda a cumiját. A kicsi 20hós és ő is cumizik.
A legnagyobb gyerekem csak aventes cumival cumizott, a második a MAM latex cumiját szereti, a kicsi pedig a MAM szilikonost. :)
És azt a fajtát, aminek így félben le van vágva a vége, na azt egyik sem fogadta el egyszer sem.
ÉN is sokat próbálgattam a cumikat- de ez lett a végleges felállás.
Szóval lehet hogy nem fogod tudi átszoktatni a picidet másik cumira- de azért próbáld meg, majd kicsit később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!