Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van hobbitok? Mi?

Anyukák, van hobbitok? Mi?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sokan a gyerekek mellett teljesen belefásulnak a mindennapokban. Kezdek elfásúlni, de egyszerűen nem találok olyan dolgot, amiben kiteljesedhetnék. Lánykoromban népitáncoltam, azt imádtam, de most nincs semmi ami által ki tudnék kapcsolni. Minden a gyerekekről és a családról szól. Sütés, főzés, kirándulás, de semmit nem kizárólag a magam örömére csinálok. Van aki pl . fest, fotóz, vagy bármi ami örömet okoz neki?
2013. okt. 3. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nyelvet tanulok önállóan, azon a nyelven filmet nézek, olvasok, amikor időm engedi :)
2013. okt. 3. 09:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, ez ami nálam nem hobbi kategória. Én is nemrég kezdtem újra az angolt, de ezt félig-meddig muszájból csinálom és nem okoz akkora örömet. :-) Mint ahogy az sem, hogy a szakmámban nyomon követem a változásokat, hogy képben maradjak. Érdekel, de végülis muszájból csinálja ezt az ember!

Egyszerüen van bennem egy űr, és keresnék valamit amitől visszajön az lendület, a pezsgés, ami régen hajtott. Ahhoz pedig olyan dolog kell, amiben igazán örömömet lelem.

2013. okt. 3. 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyöngyöket fűzök, drótékszereket készítek vagy most ami nagy divat ezek a shamballa karkötők, olyanokat csak saját ötletek alapján, de volt hogy üveget festettem, megvettem olcsón pl az ikeában az üvegvázát vagy egy olcsóbb lámpát és azt festettem ki, díszítettem kövekkel.. egyrészt nekem is kikapcsolódás volt másrészt meg mindig kitaláltam valamit és akkor így a karácsonyi ajándékok is megvoltak. Nagyon szeretem ezeket csinálni, nekem pont ez vezeti le a feszültséget és tereli el a figyelmem. Néha már rendelésre és kérnek dolgokat és ezt néha úgy élvezem, mint a gyerekek amikor új játékot kapnak :)

2013. okt. 3. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Hobbi boltban lehet kapni kifestőt, vagy fényképtartót venni, ezekhez nem kell semmi pluszban. De vannak más jó dolgok a hobbi boltokban, keresztszemes hímzés, gobelin, horgolás, dekupázs... nekem is kellene nyelveket tanulnom, úgy kell beállítani az agyat, hogy nem muszájból csinálod, hanem a magad érdekéből. próbálj ki többfélét, és rájösz téged mi kapcsol ki. sok sikert hozzá! :)
2013. okt. 3. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én heti háromszor eljárok sportolni, ill. havonta vagy kéthavonta egy éjszaka szórakozom, gyerek és férj nélkül. Ezekre szükségem van, hogy feltöltődjek, kikapcsolódjak és levezessem a felesleges feszültséget.
2013. okt. 3. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én kirakózok, olvasok.

Szeretek turkálóba járni.

2013. okt. 3. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Most éppen gyerekpszichológia könyveket nézegetek, és próbálom az összes kozmetikai cuccainkat saját készítésű natúr kozmetikumokra kiváltani.

És a legújabb: felkészíteni az 5 évesem, hogy jövőre suliba mehessen, mert az óvónők szerint nem iskolaérett, de semmit nem tudnak a gyerekemről, mint kiderült a fogadóórán :( Amióta ovis, azóta nem fejlődik, csak visszafelé...

2013. okt. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!