Anyukák, mennyi idő jut magatokra?
Olyan idő,ami nem főzés,mosás.....stb.
Hanem pl: fodràsz,pihenés,torna... Kinek mi a kikapcsolódás!

En heti 4-szer jarok kondiba a kisfiam 1 eves kora ota. O egyevesen ment bolcsibe mert ahol elunk csak 1 ev a gyes. A melohelyemen mellett van a konditerem es mivel a cegem fizeti a berletet igy ebedidobe elszoktam menni 40-50 percre mozogni egy jot. Utanna meg megeszem a szendvicsem vagy a salatamat az asztalnal a gepem elott igy ez nem gond.
A ferjemmel mar nagyon regota (talan 4-5 honapos volt a kisfiam) megeggyeztunk, hogy minden masodik pentek delutan-este az ove es minden masodik pentek este-deluan az enyem. Ilyenkor 4 ora korul otthon vagyunk es atmegyek a baratnomhoz csajos delutanra-estere. Neha ott is alszom. Ilyenkor dumcsizunk, fozunk valami finomat vagy rendelunk egy pizzat/kinait. Elmegyunk egy kavezoba sutizni.
Kethavonta szoktam egy szombat delelott elmenni fodraszhoz. Mellirozva van a hajam. Kormoshoz 4 hetente jarok hazhoz. Altalaban keddenken este szoktam menni 7:30-ra ekkor a ferjem furdeti es fekteti le a kisfiam.
Ha mondjuk magamnak szeretnek ruhat vasarolni vagy a gyereknek akkor szombaton delelott (9 ora korul) bevezetek a varosba. Gyerekkel nehez ruhasboltba nezelodni igy ilyenkor a kisfiam otthon van a ferjemmel. Ez kb. kethavonta van. Delben 12 korul a ferjem es a kisfiam is bejon a varosba, egyut ebedelunk egy jot valahol (altalaban pizzeria mert az a nagy kedvenc), setalunk egy jot, jatszoterezunk es hazamegyunk.
Mivel mi mindketten dolgozunk szoktunk olyat csinalni, hogy kiveszunk 1-1 nap szabadsagot es elmegyunk a ferjemmel moziba vagy valahova ebedelni, tekeregni amig a kisfiam oviba van. Decemberre szoktam par nap szabadsagot hagyni es eljovok szabira December 10-en egesz januar 3-ig, igy egesz karacsonyig van ido kicsit magamra, jarkalni az uzletekbe, ajandekokat nezni es elszoktunk menni parszor termalba.
Penteken ebedidobe nem szoktam kondiba menni. Ekkor csinalom a heti kaja bevasarlast. Nekem ez is kikapcsolodas mert nyugodtam beulok a kocsiba, elvezetek a szupermarketbe es jol korul tudok nezni mi van akciosan. Aztan a megvett arut hazaviszem es vissza melozni. :)
Hat nekunk ennyi. Nagyszulok nincsenek mivel kulfoldon elunk. Nehez megoldani sajnos. Ha a bartaimnak van szulinapja vagy a ceg rendez bulit arra el szoktam menni ekkor szinten a ferjem vigyaz a gyerekre es ez forditva is igaz.
3 es fel eves kisfiu anyukaja

Bocsi az off-ért, de szemet szúrt, hogy vajon miért csak a 2. válaszoló lett lepontozva????
Azért, mert neki jut ideje magára amellett, hogy dolgozik és a férjén kívül nincs segítsége?
Komolyan ennyire irigyek az emberek vagyis jelen esetben az anyukák?

Kislányom egy éves.
Naponta egyszer alszik másfél órát, olyankor általában nem csinálok semmit, internetezek, blogolok, olvasok.
Minden nap jut fél órám arra, hogy kisminkeljem magam, frizurámat megcsináljam.
Fodrászhoz nem járok, magamnak szoktam vágni, ha megunom ahogyan kinéz.
Körmömet is magamnak szoktam festeni, de azért arra tényleg ritkán jut időm, nem is a lakkozás miatt, hanem kilencven százalékban nem jut ideje megszáradni a lakknak :)
Tornázni is itthon tornázok, vagy felkelek korábban, mint a kislányom ( mint például ma) vagy a kislányommal együtt tornázom. No ez nem azt jelenti, hogy mind a ketten hasizmozunk, hanem, hogy én csinálom az edzést, ő meg rám mászik :D
Lenne lehetőségem eljárni szórakozni, mozizni, vásárolgatni, akár azt is megtehetném, hogy nem alszok itthon, mert van aki a kislányommal legyen, de sajnos nincs kivel eljárnom, így itthon vagyok. :S :(
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kezecske!!!!
(Nem értem miért kell valakit azért lepontozni mert máshogy éli az életét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!