Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom 15 hónapja szülte meg...

Párom 15 hónapja szülte meg második gyermekünket!? Többi lent!

Figyelt kérdés
Első gyermekünk 3 éves, második 15 hónapos! Már a terhesség alatt sem volt kedve a páromnak a szexhez, azt hittem, majd szülés után lesz! De a kedv még azóta sem jött vissza neki! Van esély, hogy újra a régi legyen, vagy ha eddig nem lett a régi, ezután sem lesz?
2013. okt. 2. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszéltél vele erről? Mit mondott?

Mennyit tudtok kettesben lenni?

2013. okt. 2. 13:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja, fáradt! Pedig ahol, és amikor tudok, én vagyok a gyerekekkel, a nagy már ovis lett! Semmit nem mond, nincs kedve, fáradt!
2013. okt. 2. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg fáradt. Nem tudnátok a gyerkőcöket lepasszolni nagyszülőknek 1-2 napra? Kettesben lehetnétek.
2013. okt. 2. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez nagyon sok helyen probléma, a hormonális változások mindenkinél eltérőek, és ez okozhat fáradtságot, illetve azt is hogy nem kívánja a szexet.

Fontos tényező, hogy szoptat-e még, illetve visszatért-e már a normális ciklusa? Ezek szoktak még problémát okozni.

Nem volt-e nehezebb, rosszabb szülés, nehezebb, hasfájósabb a 2. baba mint az első?

Az 1. baba után hogyan alakultak a dolgok?

Esetleg nem látja-e magát rondának, kövérnek..?

Ez mind mind fontos tényező. DE! Ezt a pároddal tudod a legjobban megbeszélni.

Borzasztó lehet férfiként az állandó elutasítás, de nagyon szép dolog tőled, hogy kitartó vagy. Beszélgessetek sokat, ne légy követelőző, magyarázd el neki hogy szeretnéd megérteni a miérteket.

Fontos lenne, hogy töltsetek kettesben is időt. Egy kis régi romantika, virág, stb..segíthet :)

Minden jót kívánok nektek!

2013. okt. 2. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyesmi előfordul. A többit priviben.
2013. okt. 8. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Semmit nem mond, mindig csak annyit, fáradt! De tényleg, amikor nem dolgozom, teljes mértékben kiveszem a részem mindenből, sokszor vagyok én a két gyerekkel, stb.! Sok vita van ebből, mert azt mondja, fáradt, viszont sokszor még éjfélkor is a faceb... előtt ül! Nem szoptat, mindegyik gyereket két hónapig szoptatta! Már utána is számtalanszor pl. én keltem éjjel, hogy tápszerrel megetessem a picit, mind a kettőnél!
2013. okt. 9. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!