Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed-es kérdés. Szeptemberre...

Gyed-es kérdés. Szeptemberre várom második gyermekünket, akkor lesz kisfiam 1,5 éves. Jelenleg vele gyed-en vagyok itthon. Annak már utánajártam hogy a gyed hogy alakul. Az első gyermekem után onnantól már csak a családi pótlékra leszek jogosult?

Figyelt kérdés
Tehát szeptembertől fél év tgyás, aztán második gyermek után járó gyed+2 családi pótlék? Aki ezt nagyon tudja, segítsen nekem, legyen szíves!
2010. ápr. 22. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan,ahogy írtad:)
2010. ápr. 22. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést :-)
2010. ápr. 22. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nállam is ez volt 18hós volt a kisfiam mikor megszületett a tesó azt mondta a cégnél a könyvelő kérdezzek rá a tb-nél hogy járok anyagilag jobban.Én maradtam a nagyobbik fiam 2éves koráig gyeden vele utánna pár nap thgy utánna a picivel a gyed.Nekem sok pótlékom volt ami a második gyereknél nincs csak alapbér.Kérdezz utánna nállad melyik a jobb helyzet.családi 26600ft a két gyerekre.
2010. ápr. 23. 12:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Az mit jelent, hogy pár nap tgyás? hogyan? vagy az miért jü?
2010. ápr. 23. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért pár nap mert azt csak szülés után 160 napig lehet igénybe venni.Nekem pontosan igy lett volna.November 10-április 26-ig thgy április 27-gyed. Ez helyett április 18-án töltötte be a nagyobb fiam a 2évet iy addig vele gyeden ápr 19-26ig thgys. ápr.27-gyed.Nekem igy mondták a tb.nél.
2010. ápr. 24. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!