Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fűtesz már 2 évesed mellett?

Fűtesz már 2 évesed mellett?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 07:12
1 2
 11/16 klopusz ***** válasza:
Reggelente magától bekapcsol a cirkó, de nappal nem megy, csak akkor, ha 20 fok alá esik a hőmérséklet.
2013. szept. 30. 09:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem minden válasz hasznos. Mi sem fűtünk még, de betegek vagyunk, úgyhogy lehet, hogy a 21 fok kevés ?? Lázas a kicsim. Te mit tennél ?
2013. szept. 30. 10:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 2 éves, de ő nem egy fázós típus, és nem egy beteges alkat, ha nem fűtenénk akkor sem fázott volna meg csak azért mert nem fűtünk, szerintem azért annyira még nincsen hűvös, lehet kompenzálni öltözéssel. Ha esetleg jár közösségbe is, ott is elkaphatott valamit, nem lehet ezt egyértelműen a fűtés hiányára fogni.

Mi egyébként csak azért fűtöttünk be, mert a gázkazán mellett cserépkályha is van, és a hulladéklécekkel, amivel tele vagyunk most építkezés-bontás miatt, végsősoron ingyen befűtök, és a cserépkályhát pakolni sem kell, egyszer leparázslik, aztán elzárom, fél napig meleg tőle a kályha.

A 21 fok amúgy szerintem tökéletesen jó hőfok, nem hinném, hogy attól fázott meg. Akik gázzal fűtenek azok sem teszik ennél magasabbra a hőszabályzót szerintem. Akik fával fűtenek, ott meg nincs állandó hőfok, napközben túl meleg van, reggelre meg kihül, mégsem betegek tőle, mert erre van ráállva a szervezetük.

Szerintem éjszakára legyen jól felöltöztetve, főleg ha hajlamos kitakarózni, napközben meg egy kétéves nem nagyon ér rá fázni :), amilyen örökmozgók, egész nap szaladgálnak, jönnek-mennek, azért az nem olyan mint amikor az ember egész nap ül a tv előtt.

2013. szept. 30. 10:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, fűtünk. Éjszaka mindenképp, de most nappal is megy már.
2013. szept. 30. 10:33
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, az a baj, hogy egész nap bágyadt, nem sokára megyünk orvoshoz. Tényleg jár bölcsibe, szerintem is ott kapott el valamit, gondoltam hátha hamarabb túlleszünk rajta, ha melegebb van. Egyébként mi is gázzal fűtünk, konvektorral. :/
2013. szept. 30. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát ha beteg lenne a gyerekem, biztos fűtenék, ez nem is kérdés!!!!
2013. okt. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!