Mitől lehet?

Figyelt kérdés
rendesen meg volt a menstruációm 9.11-9.16-ig tartott. pènteken volt egy kis vèr folt a bugyimon nem foglalkoztam vele mert úgy körül volt a peteètèsem azt hittem azèrt.de ma reggel megint sötètpiros vèrfolt volt a bugyimon azòta ilyen barna vmi folyik de nem sok. mitõl lehet? meg vagyok fázva nagyon lehet ettõl?

2013. szept. 29. 09:00
 1/4 A kérdező kommentje:
és nem védekezünk mert babát szeretnènk
2013. szept. 29. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:
létszi írjatok!!!!!!
2013. szept. 30. 19:08
 3/4 anonim válasza:

Ovulációs vérzésre tippelnék, volt hasonló nekem is, de nem nagyon foglalkoztam vele. Aztán a következő menstruációm nem jött meg, voltam orvosnál, mert azt hittem terhes vagyok. A doki azt mondta van ilyen, hogy "lenullázódik" az ember lányának ciklusa, annak a jele is lehet a ciklus közepén lévő apró vérzés, nincs miért aggódni. Egy hét késés után megjött rendesen.

Szerintem normális, amit leírtál, de ha nagyon aggódsz, olvass utána, csinálj tesztet (az nem árthat), ill. menj el dokihoz.

2013. okt. 4. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen bâr èn nagyon örülnèk egy babànak :)
2013. okt. 4. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!