Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti nem érzetek a szánakozás...

Ti nem érzetek a szánakozás után, a lelketek egy poros kis zugában örömöt, mikor láttok valakit aki a saját értékrendje, eszméi ellentéte lett?

Figyelt kérdés

Én igen,és nagyon jó érzés.Konkrétan például arról van szó mikor egy szülő aki pár éven keresztül állandóan felmagasztalja a kis fiacskáját/leánykáját,és eközben mindenki mást szakszerűen lehord,mindenféle előítéletes baromsággal ítéli el.És aztán,egy szép napon,a kis egyszem bogara mondjuk egy karton cigivel jön haza,vagy mondjuk egy piásüveggel a kabátzsebében.

De az is nagy kedvencem mikor a jó nagy májú anyuka előadja magát mindenhol hogy a "gyerek szocializálódása meg kortársaival való haladása és szellemi érése milyen fontos dolog is!",aztán ő szégyenkezhet a legjobban hogy a drágalátos porontyja úgy viselkedik 14 évesen is mint egy dedós.

Ti bennetek nincs ilyenkor egy édes kárörvendés,amolyan gúnyos néma kacaj?Lehet hogy valami beteges élvezet az enyém,de nincs ez meg másban is?

2013. szept. 29. 02:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

9-es

Ma nézek rá először a kérdésre tegnap óta.Szóval még senkit nem pontoztam.

de bizonyítom is.Szépen leírom az eddigi százalékokat:

1:57%

2:83%

3:51%

4:81%

5:100%

6:69%

7:még nincs százaléka

8:még nincs százaléka

9:27%

10:még nincs százaléka

Na és most mindenkit felpontozok.Ha fog változni,akkor láthatod hogy nem én húztam le mindenkit.

Különben köszönöm az eddigi válaszokat.

2013. szept. 29. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:

En is visszaneztem, mert a kerdes nagyon jo volt. En voltam, akit frankon nem izgat masok gonosz nyomora. ...de ugy latszik ahogy leirtam, bizontitott: az emberek nem tudatosan de butan gonoszak.

En azt mondom kedves Kerdezo, hogy szabadulj meg a negativ gondolatoktol, meg akkoris, ha valamilyen "elegtetel" az. Sokkal, sokkal jobb lesz az eleted. A bezzeg emberek teged kezdenek el kovetni egy nap figyeld meg - bar ezzel sem kell foglalkozi. Csak eld az eleted, ne hagyd, hogy mergezzek masok. Hallgass meg udvariasan minden peldabeszedet...aztan engedd el. Sok boldogsagot!

2013. szept. 30. 20:05
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Abszolút nem, engem ennél jóval kevésbé érdekelnek más emberek.
2013. szept. 30. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!