Anyukák, Nagymamák, valaki? Van már két gyerekem, ovisok. Annyira szeretnék még egyet, de nem lehet. Lelki segély?
Miért nem fér a képbe most?
Férjed mit mond?
Mikor van a majd?
Milyen idősek a gyerekeid?
Nekünk 8 és 10 évesek voltak amikor a 3. megszületett. Nagyon vártuk már, és nagyon sok előnye van ennek a felállásnak is, hogy nem 3 kicsi zsinórban, hanem van egy kis korkülönbség.
A két nagy már elég önálló, még segíteni is tudtak sokat, nem volt testvérféltékenység. Sok év munka után öröm újból itthon lenni a picivel.
Nyugi, soha nem késő. Én is nagyon vágytam egy harmadikra, és nekünk is megjegyezték többen, hogy örüljünk, már van kettő. másnak egy sem. Mivel én már 35 elmúltam bőven mire terhes lettem, küldtek genetikai vizsgálatra, nagyon-nagyon féltettem a picit, még a nőgyógyászom is azt mondta, mit aggódok, ott van nekem két gyerek, ha nem sikerül ez a terhesség!!!
Szóval sokan nem értik ezt meg, de én nagyjából értem, mit érzel.
Ha mindketten vágytok rá, akkor biztos előbb-utóbb jönnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!