Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, Nagymamák, valaki?...

Anyukák, Nagymamák, valaki? Van már két gyerekem, ovisok. Annyira szeretnék még egyet, de nem lehet. Lelki segély?

Figyelt kérdés
Egész jól állunk anyagilag, gyerekeknek amit csak kell megveszünk, ha lehet ilyet kimondani, elég biztos a munkahelyünk.Mind a ketten szeretnénk még babát, de valahogy most mégsem fér bele a képbe.Jó lenne várni pár évet.De mindenhol kismamákat látok, minden hónapban reménykedek, hogy hátha valamit "elrontottunk" és nem jön meg. Mindig letisztázom magamban, hogy most nem, majd.De sokszor a sírás is elkap, mintha megszakadna a szívem.Volt már valaki így? Tiszta őrültnek érzem magam, nem is beszélek róla senkinek, mert úgyis mindenki azt mondaná, hogy minek, ha ott van már 2 egészséges gyerek, de valahogy minden porcikám, szívem lelkem erre vágyik.
2013. szept. 27. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a: most nem fér bele a képbe. Ezen a helyzeten nem lehet változtatni? Ha nem, akkor tessék erősnek lenni, és megmagyarázni magadnak, hogy a majd, az nem soha!
2013. szept. 27. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért nem fér a képbe most?

Férjed mit mond?

Mikor van a majd?

2013. szept. 27. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen idősek a gyerekeid?

Nekünk 8 és 10 évesek voltak amikor a 3. megszületett. Nagyon vártuk már, és nagyon sok előnye van ennek a felállásnak is, hogy nem 3 kicsi zsinórban, hanem van egy kis korkülönbség.

A két nagy már elég önálló, még segíteni is tudtak sokat, nem volt testvérféltékenység. Sok év munka után öröm újból itthon lenni a picivel.

Nyugi, soha nem késő. Én is nagyon vágytam egy harmadikra, és nekünk is megjegyezték többen, hogy örüljünk, már van kettő. másnak egy sem. Mivel én már 35 elmúltam bőven mire terhes lettem, küldtek genetikai vizsgálatra, nagyon-nagyon féltettem a picit, még a nőgyógyászom is azt mondta, mit aggódok, ott van nekem két gyerek, ha nem sikerül ez a terhesség!!!

Szóval sokan nem értik ezt meg, de én nagyjából értem, mit érzel.

Ha mindketten vágytok rá, akkor biztos előbb-utóbb jönnie kell.

2013. szept. 27. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vágysz rá,anyagilag sem okoz gondot és férjed sem ellenzi akkor mi az amiért vártok?
2013. szept. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!