Nálatok anyáknapja az nagymamák napja is? Esteleg keresztanyák napja is?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 14:37
1/10 anonim válasza:
Nálunk anyák, nagymamák és dédik vannak köszöntve.
2/10 anonim válasza:
Anyut, nagyit köszöntöm ilyenkor.
3/10 anonim válasza:
Ja, nálunk nincs dédi, de ha lenne, biztos köszöntenénk őt is.
4/10 anonim válasza:
A gyerekeim engem köszöntenek, én meg az anyukámat.
Nálam az Anyák napja az anyák napja és nem nagymamák napja.
Nálunk így volt szokás gyerekkorom óta, valahogy ez rögzült.
5/10 anonim válasza:
Igen, ilyenkor mindenki meg van köszöntve. Nagymamák, és a dédmamák is (szerencsére még van kettő), valamint a keresztanya is. Ez a mi családunkban nem volt szokás, a férjemében viszont igen. Mi is átvettük. Nem nagy fáradtság még egy, vagyis két valamit elkészíteni ha már úgyis alkotunk és a keresztanyák nagyon örülnek.
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Mindig köszöntöttük a nagymamákat, amióta csak az eszemet tudom, hozzájuk is mentünk anyák napján.
Néhány éve már sajnos csak a temetőbe mehetünk, de hagyományosan az anyák napi ünnepély után mindig kimegyünk a dédik sírjához is.
A férjem nagymamái még élnek, mindkettő közel 90 éves, hozzájuk is megyünk vasárnap.
7/10 anonim válasza:
Nagyinap is. Akik nem elnek, azokat a temetoben latogatjuk, mar elore kitisztitjuk a sirokat es friss viragot viszunk.
8/10 anonim válasza:
Nálunk csak anyák napja. Nekem mondjuk nincs nagymamám, de a kisfiam is csak engem köszönt. Én meg anyukámat.
9/10 anonim válasza:
Én nem értem mi ebben olyan nagy vita téma már. Mi a baj, abban hogy esetleg a nagyiknak is boldog anyák napját kíván a gyerek. Ennyire már ne legyünk önzőek, és baromira nevetséges.
10/10 anonim válasza:
Anyáknapja az minden anyának a napja,tehát a nagymamáé is,illetve s szomszéd nénié is akinek van gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!