Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bodza, Málna vagy Eperke?...

Bodza, Málna vagy Eperke? Melyik tetszik jobban a 3 név közül?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 00:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Arra mindenképpen gondolni kell, hogy az élete nagyobbik felét felnőttként fogja leélni a gyerek. A baráti körünkban van egy kislány, akit Málnának becéznek, de az anyakönyvezett neve Magdolna. Én valami ilyet választanék.
2013. szept. 27. 08:38
 12/23 anonim ***** válasza:
Málna. Nekem a többi nem tetszik.
2013. szept. 27. 08:52
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem az Eperke c. rajzfilm jut eszembe ezekről. Meg egy kutya, akit Bodzának hívnak. Nem adnám egyiket sem.
2013. szept. 27. 08:52
 14/23 anonim ***** válasza:
AZ a baj hogy én ilyen nevekkel csak kutyát tudok elképzelni, ismerek is ilyen nevű kutyákat, nem is egyet.
2013. szept. 27. 08:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyik sem, sajnálom azt a gyereket akit ezek közöl neveznek el.
2013. szept. 27. 09:08
 16/23 zabmester ***** válasza:

A Bodza és a Málna nekem tetszik, még felnőtt nőt is ismerek ilyen nevekkel, szerintem nem gáz.

Az Eperke csak azért nem jön be, mert nem tetszik, ha egy név ilyen becézett formában van (de ugyanezért nem tetszik a Hajnalka sem például, vagy a Boglárka, Marika, stb.).

2013. szept. 27. 09:26
 17/23 anonim ***** válasza:
A Málna tetszik legjobban, egy rokonom kislányát hívják így. A Bodza is tetszene, ha a dz nem lenne benne. Az Eperke semmiképp, irritálóan túlcuki. Ha viszont létezne Eper név, akkor az tetszene.
2013. szept. 27. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
Én tanítok az egyetemen ilyen nevű lányokat, mind nagyon kedves a szívemnek, így a nevük is. De nem adnám a lányaimnak, maximum a Bodzát. Tanítok egy Emese Eperkét, Sára Málnát és egy Bodzát, akinek ez az egy keresztneve van. A többi szerintem is csak második keresztnévnek "jó".
2013. szept. 27. 10:36
 19/23 anonim ***** válasza:
35%

mesefigurának mindegyik jó,gyereknek egyik sem

80 évesen majd bemutatkozik:Eperke néni vagyok

gáz

2013. szept. 27. 14:32
 20/23 anonim ***** válasza:

OFF.

Nekem a Menta tetszett nagyon, de fiaim születtek. :)

2013. szept. 29. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!