Tetszik az a lánynév, hogy Nina?
nem adnâm a kislânyomnak
1. olyan mint egy becenêv
2. sajnos csúfolható....
3. teljesen komolytalan
:(
Annyi szép név van még.
Szia!
nekem volt egy Nina nevű évfolyamtársam, és hát szegényt szekálták eléggé: főként Nindzsa volt a gúnyneve... meg sokszor mondták még neki, hogy Nina- te P.na... és volt még hogy így szóltak neki, P.na, vagyis bocsika Nina.. nagyon sajnáltam érte! Borzasztóan megszenvedte a suliban ezt! Én ezért amit láttam, sosem adnám ezt a gyerekmnek! .és vagyok még így pár névvel, SAJNOS!
Nekem tetszik, de itt az a fontos, hogy nektek tetszik-e. Úgy sem fogsz olyan nevet találni amit mindenki megszavaz, mert vagy túl átlagosnak fogják tartani vagy túl különlegesnek. A gyerekek meg bármin tudnak csúfolódni.
Én viszonylag tucat nevet választottam a lányomnak, de nem érdekel, hogy benne van a topp 100-ban sőt lehet a topp 2-ben is :) Nekem ez tetszett ennél a névnél éreztem, hogy igen ez ő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!