Tetszik az a lánynév, hogy Nina?
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 23:10
11/19 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Egyébként nekem is olyan a nevem amit trágár szavakkal cseréltek fel és úgy csúfoltak de nagyon nem izgatott, sőt magasról le is tojtam. És úgymond népszerű is lettem ettől a néptől persze nem rossz értelembe.
12/19 anonim válasza:
A szomszédunk kutyáját is így hívták.
13/19 anonim válasza:
Tetszik. Kulfoldon eltudnam kepzelni, de Mo.-n nem igazan :)
15/19 zabmester válasza:
Nekem 10-12 évesen ez volt a kedvenc nevem, meg voltam érte őrülve, és biztos voltam benne, hogy majd ez lesz a lányom neve egyszer.
Hát most már nem adnám, egyrészt már annyira nagyon nem tetszik (mondjuk nem csúnya), másrészt magyar vezetéknév mellé tényleg kissé fura. És való igaz, hogy eléggé adja magát, hogy hogyan lehet csúfolni. Persze tudom, a többi nevet is lehet, leleményesek ebben a gyerekek, de ez a név nagyon kínálja is magát a csúfolásra.
18/19 anonim válasza:
Tetszik, szerintem szép név :)
19/19 anonim válasza:
Ha nem Magyarországon laknék, akkor adnám is a gyerekemnek, de itt országon belül nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!