Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mennyire gyakoriak...

Anyukák! Mennyire gyakoriak az összezördülések a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mennyire komolyak ezek? Általában min kaptok össze és meddig tart a harag?
2013. szept. 26. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Ugyanannyit, mint a gyerek előtt.

Nem tudom általánosságban megmondani, ez sok mindentől függ.

Pl. menstruáció előtt gyakrabban vagyok kibírhatatlan hisztimaca :)))

Mondjuk, hogy heti 1-2 alkalommal vitázunk (általában én miattam), de sose vérre menő összecsapás, legtöbbször apró dolgokon.

Harag sosincs, max. csendes duzzogás egy rövid ideig.

Ha este vitázunk, akkor sem tud egyikünk sem úgy elaludni, hogy ne bújnánk oda a másikhoz jóéjtpuszit adni és mondani, hogy szeretem.

Mi szenvedélyes pár vagyunk, ha vitánk van, akkor megy a kiabálás, csapkodás, törés-zúzás, viszont sosem tartunk haragot, pár perc után már szerelmesen bújunk egymáshoz.

2013. szept. 26. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Most, hogy náthás, mindennaposak. Harag kb. fél óráig tart,utána megfeledkezünk róla. Ha nincs ilyen harapós hangulatban, akkor kb. heti egyszer, amikor éppen feszültebb a munkája miatt. Én itthon vagyok gyesen, nekem nincs miért idegeskednem. Ezek az összezördülések sem komolyak, csak én jobban a szívemre veszem. Ráadásul a nagyobbik gyerek 9 éves, őt nagyon zavarja, ezért sokszor miatta nem adjuk ki magunkból, megegyezünk, hogy majd ha elaludt, akkor megbeszéljük, de addigra általában el is felejtjük.
2013. szept. 26. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es : Otthon vagy GYES-en ezért nincs miért idegeskedned???

Komolyan, szívből irigyellek amiért így gondolod! :D

2013. szept. 26. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Kevés vita van de azok komolyak. A vita okai: anyós anyós anyós. Nálam sokáig, amig nem érzem hogy felfogta a dolgokat nem birok túl lépni rajta. Egy életen át tartó huzavona ez,már beletörödtem hogy mindig ez van.de a végén csak rendbehozzuk a dolgokat, igaz csak időlegesen.
2013. szept. 26. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!