Anyukák, hogy otthon vagytok a babákkal, hogy oldjátok meg a férjek étkezését, hogy gazdaságos legyen?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok a kisbabámmal. Szívem szerint úgy csinálnám, hogy veszek a helyi étteremben menüt 800 Ft-ért, a Párom is eszik bent a városban menüt, és akkor csak hidegkajára, zöldség-gyümire kell költeni vacsira meg reggelire. Mert most úgy van, h párom bent rendel, plusz elvárja a hazait is, így főzök amit itthon vacsizik, és még hideget is eszik....ez így nagyon sok! anyagilag is, meghát ő sem megy össze tőle...hogy éri meg jobban?...ki hogy csinálja?2013. szept. 26. 09:40
1/16 anonim válasza:
kétszer vacsizik? félben rendel este megint meleg étel plusz hideg??? miért nem viszo azt ebédre amit főzől? akkor nem kell rendelnie.
2/16 anonim válasza:
Főzök és azt viszi be a munkahelyére, mi pedig azt esszük itthon a lányommal. Amíg még kicsi volt, akkor persze főztem a lányomnak külön, de az nem volt nagy meló.
Eleinte 2 naponta főztem, most egyik nap főétel, másik nap leves vagy desszert.
3/16 anonim válasza:
Az enyém hétközben bent eszik meleget, itthon meg hideget.
4/16 anonim válasza:
itthon főzök,azt viszi el,amíg nem volt mikró a cégnél hideget evett. mikor haza jött,akkor evett meleget,amit főztem. soha nem rendelünk,azt nem bírná a költségvetés. 800 ftból feltéttel csinálok 2-3 napra főzeléket. zöldségek megteremnek a kertben,csak a tejfölt,meg a feltétet kell a boltban vásárolni.
5/16 anonim válasza:
Naponta vagy kétnaponta főzök és azt viszi a férjem is ebédre. Neki nincs is lehetősége elhagyni a munkahelyét így csak azt tudja enni amit itthonról visz. Reggeli és vacsora hideg, ebéd pedig mindig főt. Mi is úgy csináljuk, hogy hosszú ideig készülő kajából 2-3 napnyit főzök, egyszerűbből 1 napnyit. pl. hétfő-kedd: gyümölcsleves- rakott krumpli, szerda: makaróni, csütörtök: zöldségleves-szilvás gombóc, péntek-szombat: paradicsom leves-krumplipüré rántott hússal. Heti 1-2 alkalommal együtt megyünk vásárolni akkor több mindent veszünk, apróságokért én megyek le 1-2 naponta a gyerekkel. Az anyagi részét pedig úgy oldom meg, hogy egyszer olcsóbb (krumpli,tészta) egyszer drágább étel van. (hús,sajt) Néha ha az ebéd nagyon kis fél fogra való csak akkor pedig reggelire tejbegríz vagy rántotta van, esetleg vacsorára sütök süteményt.
6/16 anonim válasza:
Én itthon főzök, néha két napra is, azt esszük mindannyian, szerencsére haza tud jönni ebédelni. Vacsira már csak hideget eszünk.
7/16 anonim válasza:
Az én férjem velem reggelizik itthon, rendeli az ebédet, 5-600.- ételfutártól, uzsonnát csomagol (többnyire itthonról visz házi kenyeret és rávalót, vagy egy-két szem almát), és a vacsit én csinálom. Néha hideg, néha meleg vacsi, időmtől függ. Nem testes, inkább azon agyalok, hogy tudnék többet belediktálni :)
8/16 anonim válasza:
Itthon főzök, általában két napra. Este hideget eszünk, ha meleg, akkor melegszendvics, rántotta, bundáskenyér, ilyesmik. Ha néha marad pluszban nagy kedvenc, a férjem a fiammal megvacsizza (örök kedvenc a kolbászos paprikás krumpli).
A férjem cégnél is ehetne, de min. 800 Ft a menü, kevés is, és messze nem olyan finom, mint amit én csinálok.
Tényleg sok pénz ez így, naponta 1600 Ft megy el csak az ebédetekre! Ennyiből ügyesen akár 3-4 napra is lehet főzni.
9/16 anonim válasza:
itthon főzök egyszerre több ételt nagyjából kétnaponta, ebből eszünk mindketten. Teljesen feleslegesnek tartjuk a menüvásárlást, örülünk, hogy sok év menzakaja után végre ehetünk valami normálisat is. Plusz így sokkal olcsóbban kijövünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!