Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beoltassam a gyermekemet H1N1...

Beoltassam a gyermekemet H1N1 ellen? Nem tudom mit csináljak, jót is és rosszat is írnak. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy feleslegesen nem kell a picik szervezetét ilyemivel terhelni. Amúgy is vigyázni kell rájuk, annyit tehetünk, hogy magunkat beoltatjuk, bár én még azon is vacilálok. Az én gerekem csakis tőlem kaphatná el, másokkal nem is érintkezik olyan közelről és ugye ez csak úgy terjed.
2009. nov. 6. 19:18
 2/3 anonim ***** válasza:
bár én még csak 33hetes terhes babás vagyok,de én se fogom se magam, se a babát majd beoltatni. Arra kell figyelni szerintem hogy ha megbetegszik véletlen, akkor alaposan ki legyen kezelve. Inkább egyszer kapjon egy adag antibiotikumot (ha muszály) mint egy adag oltást, ami kérdés hogy mennyire van tesztelve..
2009. nov. 6. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne. Totál fölösleges. Ha nem lenne ez a pánikkeltés, és csak egy szimpla influenza vírus lenne, amilyen mindig szokott lenni, akkor beoltatnád? Mondjuk annak fényében, hogy egy sebtiben összedobott oltóanyagról van szó, nos, akkor megtennéd? Ha akkor is így döntenél, akkor tedd meg, de ha ebben az esetben azt mondanád, hogy nem, akkor most is ez a logikus válasz. Persze vannak ezek a rémhírek, hogy Ukrajnában ennyien és annyian haltak meg. Na jó, de kéremszépen, ott egyrészt kicsit többen laknak, mint Magyarországon, na ná, hogy több is a halálos áldozat. Sima influenzában is meg "szoktak" halni néhányan, ami persze nagyon sajnálatos, de igen, ez elő szokott fordulni. Na de kik? Akik krónikus betegek, vagy bármi más kikezdte az immunrendszerüket már. Egy egészséges gyereket ilyen veszély nem nagyon fenyeget. Megeshet, hogy elkapja, de minden valószínűséggel szépen meg is gyógyul, úgy, mint bármi más hasonló betegségből. Ja, amúgy az ukrán áldozatokhoz még azt is hozzáfűzném, hogy vegyük számításba, hogy ott kicsit mások a körülmények, már ami a higiéniás szokásokat illeti.
2009. nov. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!