Van olyan anyuka, akivel itt ismerkedtetek meg és tartjátok vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Volt akivel megbántátok az ismeretségkötést? Esetleg olyan szimpatikus volt,hogy találkoztatok is személyesen?2013. szept. 25. 11:38
1/4 anonim válasza:
2 anyukával levelezek, mióta itt beszéltünk. Mindkettő aranyos és kedves, egyikük sem áll különösebben közel hozzám, de távoli ismerősnek mondanám őket. Elmeséljük, nagy vonalakban mi történik velünk, tapasztalatokat cserélünk, de mindhárman más egyéniségek vagyunk, ezért komolyabb barátság ezekből soha nem lesz, már most látom. Ettől függetlenül nem bántam meg az ismerkedést, mert (főleg, mióta itthon vagyok) jó beszélgetni valakivel, lassan komolyan, akárkivel, akinek van kedve. Nagyon be tud szűkülni az ember világa, hanem jár el otthonról pl. dolgozni.
2/4 anonim válasza:
Igen van.Egy idős terhesek vagyunk,így már az elején volt közös téma bőven.Ő is fiatal és én is,így sok más téma is felszokott kerülni,családról erről arról.Sajnos messze lakunk egymástól,de ha meglesznek a babák mindenképp összehozunk egy találkát :) Én merem azt mondani,hogy már egy barátság alakult ki köztünk :) Olyan 3 hónapja beszélgetünk minden egyes nap,talán 2-3 olyan nap volt,amikor nem váltottunk szót :D
3/4 anonim válasza:
Igen van.Egy idősek is vagyunk,a babáink közt is csak 3 hónap van.Először csak levélben ismerkedtünk,de mivel egy helyen lakunk jött a személyes találkozó is.
Nem bántam meg!Nagyon jó barátok lettünk,minden nap együtt sétálunk a babákkal. :)
4/4 anonim válasza:
Igen van! Már mint olyan aki szimpatikus volt :) Egy csodás két gyermekes édesanya! Nekem nincs gyermekem (sajnos még nem sikerül :( ) Fel tettem egy kérdést, és erre válaszolt. Olyan jól ellevelezgettünk, h azóta (már lassan 1éve) tartjuk nem csak itt a kapcsolatot! Hihetetlenül imádom, bizton állíthatom, hogy azóta már igaz barátra is találtam a személyében :) Sajnos nem találkoztunk még, az ország másik felén lakik, nah de ami késik ugye tartja a mondás! H, Rá találtam vagy Ő Rám, ez már mindegy is :) de hihetetlenül örülök Neki!!! Nem nagyon sikerült még nem csak gyakorin, hanem bármilyen oldalon ismerkednem vagy is olyannal megismerkednem, aki nem hátsó szándékkal, rossz indulattal, vagy unalom űzésből ismerkedik, aztán pár nap után el is felejti h, létezem :( :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!