3 év körüli gyermekeiteknek milyen tusfürdőt és sampont használtok?
Éppen ami akciós! :) A lényeg, hogy a sampon ne csípje a szemét. Van amikor a kisfiam választ, a csomagolás alapján (Verdák, stb.), de van, hogy Jonson's Babyt veszek, mert éppen akciós. De vettem már DM saját márkást is.
3 éves egyébként.
Amióta megszületett a kislányom Bübchen fürdetöt(pumpás) és ugyan ezt a márkájú sampont használom neki,
Csoda finom illatú,lágy,kímélő,nem csip.
A kéket szeretem, van rózsszinü is...
Egyébként minden babaápolási terméket ebből a márkából vettem :)
Szivesen ajánlom.
Babylove jó éjszakát fürdető és Babylove kamillás sampon (kék flakonos).
Születésekor meg a fehér extra sensitive Babylove termékeket használtuk.
3 éves kislány
Mi is babás dolgokat használunk a kisfiamnak. Általában Gabi édes álom vagy Johnson's lila nyugtató vagy a DM sajátmárkás Babylove is nagyon jó, illetve a Müller saját márkása is. Azt veszem, ami épp akciós, illetve váltogatni szoktam.
Samponból a Johnson's lila levendulás-nyugtatóját.
Kézmosó szappanból otthon mindannyian a Müller saját márkás Artzt- medic- "orvosi" sensitive típust.
Testápolóból a gyógyszertári A vitaminosat szoktam íratni, illetve a Dm ALverde BIO márkából szoktuk megvenni a fürdő- és testápolóolajat (százszorszépes), nagy ritán Nivea baby.
Nagyon régóta Dm saját márkásat, vagy Alverdé-t ha akciósan kifogom
(5 és 3,5 évesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!