Miért nem jó a mózeskosaras babakocsi?
jól tetted, hogy olyat vettél. nekem is olyan van. a mózest 5 hónapos koráig használtuk. a mienk a kocsiba beköthető, a kórházból is abban hoztuk haza, sőt külföldre is elutaztunk, a baba meg vígan aludt 8 órát hátul a mózesben.
aztán 5 hónaposan kinőtte. húzhattam volna még, de nem is volt neki kényelmes, meg egyre érdeklődőbb lett. ekkor jött a hordozó korszak. az autóban is azt használtuk, abban is etettem, abban nézelődött itthon sokat, és a vázra is ezt raktam. ugye ennek az az előnye, hogy feléd néz a baba.
egy idő után átrakod a sportrészt, de azzal ráérsz majd 7-8 hónaposan, amikor már unja a képedet, és más dolgokra kíváncsi. :) mert ugye az ilyen kocsik nagyrészénél a sportrész az kifelé néz. ilyenkor már úgysem bírnád cipelni a hordozóban, azt szépen lent hagyod autósülésnek, és veszel egy etetőszéket, abban eteted. :)
de visszakanyarodva: király dolog a mózes. alig várom, hogy legyen még egy gyerekem, hogy újra használhassam. :)
Mert az nem lehet félig dönthető helyzetbe rakni.
Amikor pici volt, akkor feküdt benne, van hozzá szűkító is. Arra a 3-4 hónapra tök fölösleges a mózekosár.
Lányom 4-5 hónaposan már csak félig fekve szerettet a babakocsiban lenni, nézelődni akart, 6 hónaposan meg felült, akkor meg csak ülve volt el.
Most 8 hóanpos, leginkább ül.
Csak akkor fektetem le ha elalvás közeli állapotban van.
Van hozzá lábzsák, úgyhogy jó be lehet bugyolálni ülve is. Na meg jó nagy kosárrész alul.
EgyébkéntTS-es Graco van, és bevált
Mi is Pierre cardint vettünk, ahogy az előző is írta: mivel téli baba lesz, nekem fontos volt, hogy újszülöttként feküdjön és ne érje nagyon a szél. Ezt fogjuk használni kb. márc-áprilisig, utána már jöhet a hordozó, mert úgyis kíváncsi lesz, és nem fog megmaradni benne fekve. Aztán nyáron meg simán jó lesz már a sportrész.
Igen, valóban csak 2-3 hónapig használható a mózes, feleslegesnek is tekinthető így, de ha belegondolunk, mit használ több ideig egy ilyen kisgyerek? Ennyi erővel cipőt sem érdemes venni, mert az is csak két hónapig használja :o)
De valóban, ha nyári gyerkőc lett volna, lehet, hogy megelégedtem volna sportrésszel, ami vízszintesig dönthető + hordozós babakocsival.
második!milyen kocsid van? az enyémet is be lehet kötni autóba és dönthetőn a támlája. nekem chicco trio for me. minden ismerősöm azt mondja, hogy kb egyszer fogom beletenni és többet se. és szerintem télre jobb.
köszönöm a válaszokat
Nem az anyagiak miatt mondtam, hogy nem jó.
Nekem nem tetszik és a sportkocsit is lehet dünteni.
előző
Fiam januári volt, lányom márciusi ,egyiknek sem volt mózes és jelentem élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!