Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyötör a lelkiismeretfurdalás,...

Gyötör a lelkiismeretfurdalás, olyan feszült vagyok, normális vagyok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Megjegyzem 8 éve nem vettem magamnak bugyin kívül semmit, ja meg szandit. Mindig minden filléremet a gyerekekre költöm. Tegnap viszont vettem magamnak egy 20 ezer forintos kabátot. Soha semmim nem került még ennyibe, 10 év alatt nem költök magamra ennyit. Nincs normális kabátom télire, folyton beteg vagyok. Mire a tanyáról beérünk az oviba suliba, a béna kabátomba állandóan átfázok , átázok. Már kezdődik a betegség nálam. Felmérgeltem magam és vettem egy síkabátot. Gyerekeknek megvan mindenük, magamra sajnálom a pénzt. De azóta olyan de olyan feszült vagyok, hogy azon gondolkozok visszaviszem a 3 napos pénzvisszafizetést kihasználom. Normális ez? Annyit hozzáteszek, hogy megélhetésünket nem veszélyezteti, habár nem vet fel minket a pénz, de emiatt nem fog senki éhezni vagy valami. Érti ezt valaki? :(Elszomorít ez az érzés.
2013. szept. 23. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nem az.
2013. szept. 23. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
A lelkiismeretfurdalás ellen meg gyakorolj! Vegyél minden hónapban magadnak valami apróságot. Bugyi, melltartó, zokni, smink, stb.
2013. okt. 5. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!