Nuk, tommee tippee ivópohár kérdés? Mennyire jó? Tapasztalat? Tisztíthatóság?
Ezekről szeretnék véleményt, köszi!!!
még ez is tetszik
ez hőtartós úgy írják valahol, ezt hogy kell elképzelni, pl jön a tél és ebbe viszek langyos innivalót, nem hűl ki míg a másik utcához érünk? Vagy mennyi ideig tartja a hőt?
Mennyire jön könnyen az innivaló és tiszítani mennyire lehet?
könnyen tisztítható?
sok itató nálam ott bukik meg, hogy nem lehet tisztítani, pl szívószálas
Az én fiam is kb 6 hós volt akkor, így a cumi + dm-es hőtartós kistáskával jártam.
Biztos nem úgy tartja a hőt mint egy termosz, de azért jó lenne, ha kb 1 órán át maradna ahője, bár biztos függ, hogy plusz 5 fok van, vagy minusz 10 :))))
Igazad van! Ha megtartottam volna annak a sok itatónak a blokkját amiket vettem, akkor biztos visszavittem volna, hogy nem csepegésmentes! Eleinte mind az, aztán 2 hét múlva elkezdenek folyatni! Ez a TT már 3 hónapos de nem folyik orrán-száján. Az tényleg kár, hogy nincs kupakja!
Ha esetleg Libero pelust használtok akkor a Libero klubból tudsz rendwlni 31 pontért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!