Mam kemény csőrös itató, tapasztalat? Mennyire könnyen jön az innivaló és mennyire lehet tisztítani azt a szelepet benne? A cumis üvegre kapható fület rá lehet tenni?
Sziasztok!
Ilyenre gondolok!
Tisztíthatóság fontos, mert volt egy másik mamos és brrrrr soha többet, viszont ennek nincs fogója, annak meg volt, azt vajon rá lehet tenni? Mert a cumis üvegre is lehetett külön venni én vettem is akkor és arra szupi volt!
Hát nekünk ez a fajta nagyon nem jött be, pedig szeretem a Mam termékeit. Egyáltalán nem tudott belőle inni a lányom, nagyon béna a kialakítása. Úgyhogy a tisztíthatóságára nem tudok semmit mondani, odáig nem jutottunk el, hogy rárakódhasson valami, mert egyből elmostam mikor láttam, hogy nah most sem lesz belőle semmi :)
De a kedvedért most rápróbáltam a fülecskét, és nem jó, ha rárakod, nem illeszkedik a csőrös rész, tehát folyni fog...
Nekünk a Tommee Tippee itatja jött be, arról viszont tudok nyilatkozni, szépen tisztán lehet tartani, már jó régen használjuk, nincs vele gond...
Köszi!
Akkor úgy látszik mindenképp jobb, ha elmegyek a Brendonba, itt nálunk nincs a környéken, viszont van interspar és ott láttam ezt a mam-os itatót, nem is volt vészes, mert 1400 volt, de akkor lehet nem veszek, jó lenne azért ha lenne rajta fogó, vagy rá tudnám tenni.
Nekünk ilyen MAM van, és nagyon bevált (a Lányom kb. másfél éve nyúzza minden nap és semmi baja): [link]
Szuperül tisztítható, strapabíró, nem csöpög. És igen, az összes MAM itató kombinálható egymással!
ezt a mamot is láttam az interspárba :)
A csőre olyasmi, mint a kubunak úgy látom, kububól már ivott a gyerekem és az ment, lehet akkor ebből is tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!