Nuk, tommee tippee ivópohár kérdés? Mennyire jó? Tapasztalat? Tisztíthatóság?
Ezekről szeretnék véleményt, köszi!!!
még ez is tetszik
ez hőtartós úgy írják valahol, ezt hogy kell elképzelni, pl jön a tél és ebbe viszek langyos innivalót, nem hűl ki míg a másik utcához érünk? Vagy mennyi ideig tartja a hőt?
Mennyire jön könnyen az innivaló és tiszítani mennyire lehet?
google kép keresővel akartam megmutatni mire gondolok :)
kb 1-2 másodperc és odaugrik a kép a kérdezett itatópoharakra. Kipróbáltam és megjelenik sok kép és kb 2 másodperc és már az adott itató van.
Lehet nem minden gép jeleníti meg jól?
Oké, bocs, én vagyok a béna, tényleg várni kell.
Sajnos egyiket sem ismerem, de nekünk van T- Tippeenk és hőtartós. Nagyon könnyű tisztítani, nem csöpög, nem szivárog és tényleg tartja a hőt, sőt nyáron nem melegedett fel benne a víz. Kb egy óráig...
Ilyen: [link]
A kislányomnak ugyanez a Tommee Tippee itatója van! Nem csöpög és mérsékelten hőtartó! Nagyon hasonlít a pohárból való iváshoz! Jobban minta Nuk, ráadásul a Nuk folyik is. Én rengeteg itatót kipróbáltam! Nekem is itt ajánlották a Tommee Tippeet!
Amit ne vegyél mert folyik: Nuk, Mam, Avent, Nüby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!