Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiús anyukák, ti nem...

Kisfiús anyukák, ti nem "fétek", hogy majd rossz anyósok lesztek?

Figyelt kérdés
Ha csak ebből az oldalból indulok ki, akkor naponta több kérdés van, hogy ki mennyire nem bírja a férje anyját. Persze sokszor ez jogos, de sokszor nem feltétlenül. Én arra szoktam gondolni, hogy ezek az anyósok annak idején lehet ugyanígy voltak a saját anyósukkal és megfogadták, hogy ők majd másmilyenek lesznek, de aztán mégsem így alakult. Szóval, tudom ez még korai, de ti nem tartotok ettől? Nekem mondjuk kimondottan jó a viszonyom anyósommal, de pl. nagymamám annak idején megfogadta, hogy ő majd nem lesz olyan, mint a saját anyja, most mégis mindenbe beleköt, amit a menye csinál.
2013. szept. 19. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én abban bízom, hogy az én okos és gyönyörű fiaim majd jól választanak maguknak feleséget! :)

Egyébként én biztos külön kategória vagyok- mert az én kapcsolatom tökéletes az anyóssal, a fiaim születése után is az maradt. Nagyon sokat segít, nem szól bele semmibe, nálunk semmiből sincs probléma. És ugyanez anyukámékra is elmondható. Velük dettó ugyanez a helyzet, férjem is jól kijön velük- együtt járunk nyaralni, együtt karácsonyozunk, husvétozunk, névnapozunk, szülinapozunk, stb.

MI ráadásul anyóssal egy városban és közel is lakunk- de nem egymás mellett, kb 3km, anyukámék meg kb 20km-re laknak a következő városban. Nálunk minden oké! TESómékkal és családjával is sok időt töltünk együtt.

Remélem majd egyszer én is ilyen jó kapcsolatot fogok tudni tartani a fiaimmal- és az új családjukkal!

Arra az időre egyébként én is készülök lelkileg- hogy mi lesz hogy lesz... de végülis van egy tökéletes férjem, akivel majd újra élvezzük a kettesben töltött időt, akkor majd újra csak rá koncentrálok... azaz rá jobban, a fiuk mellett! Gondolom én!!

Nálunk akik kilógnak a sorból-azok férjem testvéréék- na velük nincs kapcsolat nagyon. Szóval attól jobban félek, hogy majd az én fiaim is ilyenek lesznek egymással- szóval próbálom arra nevelni őket, hogy szeressék egymást! :) És remélem, hogy majd felnőtt korukban is fognak tudni egymásra számítani és jó kapcsolatban lesznek, nem úgy mint az apjuk és a nagybátyjuk. :(

(nem magamat akarom mentegetni, vagy férjemet, de nem rajtunk múlik, hogy nincs kapcsolat velük, én sajnálom is, mert egyidősek a gyerekink is)

2013. szept. 19. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Na,mondjuk ha külön laknak majd,nem lesz velem gond :) de egyébként szörnyű leszek!!
2013. szept. 19. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is szoktam rá gondolni, hogy vajon milyen anyós leszek. Főleg itt a gyakorin nap mint nap olvasom a menyek kérdéseit, hogy mennyire utálják az anyósukat... Nagyon remélem, hogy a kisfiam majd jól válasz és jól kijövök majd a menyemmel. Rettegek, hogy összeszed majd valami hárpiát :D
2013. szept. 20. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!