Zuza30 kérdése:
Kisfiamnak aftát állapitott meg a Dr nő, és nem eszik már napok óta semmit, folyadék is csak inimális amit iszik, mivel vehetném rá hogy egyen és mit? Tudom hogy fáj neki, de már én is szenvedek.
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 15:18
11/14 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy jobban lesz, ha hagyja magát befújni. A Tantum csodákra képes, én se hittem amíg nem láttam. Inni szívószállal esetleg? Oldalról, ahol nincs aftája. Húslevest?
12/14 A kérdező kommentje:
Ez a Tantum verde spray amit javasoltok ez mennyibe kerül kb?Mert félek,hogy a kisfiam azt sem engedi majd hogy befújjam!! :-(
2013. szept. 18. 10:31
13/14 anonim válasza:
Szerintem ezt már egy 3 évessel meg lehet beszélni, hogy hagyja. Sőt, mondd el neki, hogy először lehet, hogy csípi, de utána jobb lesz. Tényleg nagyon gyorsan hat, mi azóta felnőttek is használjuk. Én a gyerek aftája előtt nem is ismertem.
14/14 anonim válasza:
Jatszatok azt hogy o a doktorbacsi te a doktorneni es meggyogyitjatok a szajat...
Fujjon be maganak, csinalja meg sajat maga... Mi a kukac felhuzas utan csinaltuk igy...
Ha nem engedi akkor meg el kell magyarazni hogy ha nem csinalja akkor korhazba fog kerulni es kapni fog szurit a kezebe... Ha kiszarad igyis ugyis be kell vinned inkabb probalj egy kicsit raijeszteni hogy hagyja vagy megcsinalja...
Fiamnak is el lett magyarazva... O alapbol fel a dokibacsiktol igy nem volt nehez... Azota ha netan ugyeleten ferfi dokit fogunk ki mindig megnyugtatom hogy o ugyes bacsi es nem csinal olyat ami faj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!