Mit gondoltok azokról akik sorba beteg gyereket szülnek?
Figyelt kérdés
Sokat ismerek a faluból aki maga sem megy 100al,papírja is van róla és sótra szüli a buta, debil gyerekeket. Az ilyet nem kéne elkötni?2009. nov. 4. 08:43
11/13 anonim válasza:
Nekem az a véleményem, h nem lenne szabad. Mert nem más és a saját életét keseríti meg hanem a gyerekéét. Én ha tudnám, h beteg babát hozok a világra elvetetném. És nem azért mert nem akarom felnevelni, hanem azért amiért szeretem. És így védhetem meg. Anya alig lát, alig hall, és nyűg neki az élete, soha nem segítenek neki,amikor belerohan az üvegajtóba hangosan felnevetnek az emberek. És akkor milyen lehet egy súlyos értelmi fogyatékos vagy egy Down szindrómás élete? Hogy illeszkedik be a társadalomba? sehogy... Magányos, szomorú, és hiányos élete lenne..
12/13 anonim válasza:
A rokkantságot, leszázalékolást az is megkapja, aki olyan, mint anyum. Ő 67 százalékos, mert rossz a szeme, és a füle, bár hallókészülékkel elég jól hall, nem lehet észrevenni. Ő maximálisan ellátott ezzel már nem értek egyet. 01:47 vagyok
Az értelmi fogyatékosság más azért szerintem... Van aki szülés közben vakul meg. Őt is leszázalékolják. Tőle meg elvennéd a gyerekét?
13/13 anonim válasza:
Bocsánat félre olvastam. :S Elnézést! Megin 01:47-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!