Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kukis kérdés? Mit csináljak?

Kukis kérdés? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Holnap elviszem mindenképp dokihoz.Most fürdetésnél vettem észre,hogy dagadt,és piros a kukija.Holnapig elég ha kamillázom neki?Vagy tehetek még mást?15 hónapos
2013. szept. 12. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg van Bactroban kenőcsöd,kend be neki azzal. Gyulladás csökkentő.
2013. szept. 12. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kamilla tokeletes, ha nekunk nem volt itthon akkor betadin krem, furdeshez meg cseppek is kannajaban felhigitottam langyos vizzel es o onthette a "gyogycseppeket"... Igy hivtuk..

Nem lehet, hogy mozgatasnal tulhuztad vagy megrandult kozben? Faj is neki pisilni?

2013. szept. 12. 20:05
 3/8 A kérdező kommentje:
igen,elképzelhető,h tegnap jobban meghúztam neki,bár nem is igazán "mozdul" neki,nagyon le van tapadva.Sajnos csak bephanten plus-om van itthon.Nem fáj neki,legalább is pisilésnél nem sírt,csak ahogy megnéztem neki,és hozzányúltam :(
2013. szept. 12. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
bocsi a sok "neki" szó miatt,de tiszta ideg vagyok
2013. szept. 12. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ne idegeskedj miatta, lesz meg ilyen maskor is. Kamillazd neki vagy ha van betadin oldatod az is jo, holnap ad ra kremet az orvos. 1-3 nap es elmulik.
2013. szept. 12. 20:49
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.
2013. szept. 12. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

nyugi :)

sajnos sokszor lesz ilyen! Míg vagy sikerül neked felhúzni vagy orvos oldja meg...

Nem figyelmetlenség se hasonlók! Ne idegeskedj miatta! Csak, ahogy muszáj tornáztatni (fürdés feláztatás után...) van mikor nem ázik fel annyira mert nem ül 15 percet a kádban... lehet bent vagytok annyit de feláll játékért, idenyúl, odanyúl stb....

stb...

az én fiamnak felhúzták, neki totál le volt tapadva, őt soha nem lehet csak zuhanyoztatni, nem érdeklik a játékok... velem se apjával se fürdik meg... bemegy tusol kijön!

Most 3 évesen is épp, hogy csak a húgycső kilátszott... azt mondták 5 éves korig el lehet ódázni, de ragaszkodtam hozzá mert sokszor volt piros és gyulladt a kukac...

2013. szept. 12. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ.Írt fel egy krémet 3 hétig kell használni minden fürdés után,de előtte egy hétig betadin krémmel kell kezelni.

Nálunk is az a gond,hogy nem ül a kádban,tusolni szeret,de azt is villám gyorsan.Így nehéz feláztatni.Remélem ez a krém segít.

2013. szept. 13. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!