Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol, melyik oldalról tudok...

Hol, melyik oldalról tudok rendelni jonsons baby csomagot?

Figyelt kérdés
az egyik ismerősöm egy kb fél éve rendelt egy teljesen ingyenes jonsons baby csomagot . tele volt a doboz babaolajokkal meg fürdetőkkel, meg ami egy újszülöttnek kellhet krémek hasonlók.. szeretnék ilyet rendelni de nem tudom melyik oldalról rendelhette sehol nem találom. valaki esetleg meg tudná mondani?
2013. szept. 11. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kedves 2!Nem neked irtam,téged csak megemlítelek.amit irtál abban benne van hogy a fiad érzékeny bőrű.amit én is mondtam .ehezz a felfedezéshez nem kell nagy ész!de nem tudom miért kell kötekedned...különben meg tényleg nem az volt a kérdés hogy jó e a jonsons vagy nem.az én kislányomnak jó,selymes puha és finom illatú tőle :-)
2013. szept. 12. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Fürdetőkrém alapanyaga tömény kőolaj.Sokan nincsenek ezzel tisztában.
2013. szept. 12. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ahhoz képest az tette rendbe a lányom karját amikor a nap kiütötte, mindent kipróbáltunk és az segített csak! Nem fogom megvenni a több ezer forintosat, amikor abban ki tudja mi van?!
2013. szept. 12. 11:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Kedves Anita!

Nem kotekedem, de kerlek az elso megjegyzesed utolso mondatat olvasd el! Kinek is cimezted a kerdesed? :) na ugye hogy veled van a gond... :)

Ezt irtam es ismetlem Kedves Anita! Van olyan akit higitoban furdethetsz se lesz baja valakinek meg a bore a legkissebb vegyszerre tiltakozik... Az en fiam bore nem birja! Hal istennek! Igy tudom, hogy nem tolom tele a boren keresztul is kemikaliakkal es nem lokdosom kulonbozo, kesobb komoly betegsegek fele!

2013. szept. 12. 12:09
 15/21 anonim ***** válasza:

Igaz nem teljesen arra valaszoltam amit kerdezett az anyuka!

De kerlek, ugye le tudtad szurni, hogy NEM jo! Vagy legalabbis en rohadtul lefikaztam a kommentemben, ezekutan sejtheto a velemenyem!

2013. szept. 12. 12:12
 16/21 A kérdező kommentje:

na szóval. igen volt aki írta hogy a kérdés valóban nem ez volt. tanácsnak elfogadom köszönöm szépen. tudom hogy nem rossz szándékból írtátok hanem hogy ne essen más babája is olyanba mint a tietek hogy nehogy baj legyen. köszi mégegyszer. :)

de igen még mindig arra lennék kiváncsi hogy hol lehet ilyet rendelni :) ha meg tényleg allergiát okoz akkor úgysem fogom tovább használni. de pl engem az anyukám egész kicsikoromban ilyen termékekkel ápolt, és teljesen rendbe volt . lehet megváltoztak az összetevők de ha káros lenne akkor szerintem sem engednék forgalmazni.:)

2013. szept. 12. 13:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Honalj stift=aluminium=mellrak!

Forgalomban van, volt, lesz!

Meg mindig ugy gondoljatok hogy nem gyartanak olyat ami art? :)

Errol koztudott, hogy art es megis forgalmazzak, nem tiltjak meg az aluminium felhasznalasat ezekben!

Vagy koltozz magasfeszultsegu vezetek melle (nem a sima egyszeru villanypoznakra gondolok)es maris garantalt, hogy nem infarktusban hanem rakban halsz meg! Es megse vedik az embereket, hogy mondjuk erdokozepen vigyek el ezeket a "poznakat"

Amugy lehet meg kene keresni a felicitast vagy dm rossmannban erdeklodni... Esetleg honlapot javaslom meg mindig azon belul ha nem talalsz semmit, akkor kapcsolatfelvetel es email valtas... Jobb otletem nincs sajnos!

2013. szept. 12. 14:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves 2!igazad van.de te magad írod hogy mindenkinek más a bőre szóval...

nekem igazam van!jó babàzást ;)

2013. szept. 12. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves 2!igazad van.de te magad írod hogy mindenkinek más a bőre szóval...

nekem is igazam van!jó babàzást ;)

2013. szept. 12. 17:44
 20/21 A kérdező kommentje:
szerintem mindenki döntse el maga hogy mit "ken magára" vagy mivel ápolja a babáját. belátom pl én sem vagyok valami nagyon környezettudatos . megveszem a hajtógázas dezodort meg ilyenek. persze a babám egészségére mindennél jobban oda fogok figyelni, és ha valami ártalmas neki vagy allergiát okoz nála természetesen nem fogom használni nála de amíg semmi baja tőle addig én nyugodt szívvel használom. és én úgy vagyok vele hogy nem kell még a széltől is óvni a gyereket, (persze ami ártalmas attól igen de pl nem kell hogy mindene steril legyen meg minden ilyen hülyeség) mert akkor hogyan fog kialakulni a saját kis védekezőképessége.... na de tényleg ezt mindenki döntse el maga hogy mivel "szennyezi" meg "nem szennyezi" magát és a családját. én szeretnék egy ilyen csomagot és egyelőre még nem találtam meg hol is tudnék rendelni.. szóval aki tud az segítsen :) köszi
2013. szept. 12. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!