Hol, melyik oldalról tudok rendelni jonsons baby csomagot?
Kedves Anita!
Nem kotekedem, de kerlek az elso megjegyzesed utolso mondatat olvasd el! Kinek is cimezted a kerdesed? :) na ugye hogy veled van a gond... :)
Ezt irtam es ismetlem Kedves Anita! Van olyan akit higitoban furdethetsz se lesz baja valakinek meg a bore a legkissebb vegyszerre tiltakozik... Az en fiam bore nem birja! Hal istennek! Igy tudom, hogy nem tolom tele a boren keresztul is kemikaliakkal es nem lokdosom kulonbozo, kesobb komoly betegsegek fele!
Igaz nem teljesen arra valaszoltam amit kerdezett az anyuka!
De kerlek, ugye le tudtad szurni, hogy NEM jo! Vagy legalabbis en rohadtul lefikaztam a kommentemben, ezekutan sejtheto a velemenyem!
na szóval. igen volt aki írta hogy a kérdés valóban nem ez volt. tanácsnak elfogadom köszönöm szépen. tudom hogy nem rossz szándékból írtátok hanem hogy ne essen más babája is olyanba mint a tietek hogy nehogy baj legyen. köszi mégegyszer. :)
de igen még mindig arra lennék kiváncsi hogy hol lehet ilyet rendelni :) ha meg tényleg allergiát okoz akkor úgysem fogom tovább használni. de pl engem az anyukám egész kicsikoromban ilyen termékekkel ápolt, és teljesen rendbe volt . lehet megváltoztak az összetevők de ha káros lenne akkor szerintem sem engednék forgalmazni.:)
Honalj stift=aluminium=mellrak!
Forgalomban van, volt, lesz!
Meg mindig ugy gondoljatok hogy nem gyartanak olyat ami art? :)
Errol koztudott, hogy art es megis forgalmazzak, nem tiltjak meg az aluminium felhasznalasat ezekben!
Vagy koltozz magasfeszultsegu vezetek melle (nem a sima egyszeru villanypoznakra gondolok)es maris garantalt, hogy nem infarktusban hanem rakban halsz meg! Es megse vedik az embereket, hogy mondjuk erdokozepen vigyek el ezeket a "poznakat"
Amugy lehet meg kene keresni a felicitast vagy dm rossmannban erdeklodni... Esetleg honlapot javaslom meg mindig azon belul ha nem talalsz semmit, akkor kapcsolatfelvetel es email valtas... Jobb otletem nincs sajnos!
Kedves 2!igazad van.de te magad írod hogy mindenkinek más a bőre szóval...
nekem igazam van!jó babàzást ;)
Kedves 2!igazad van.de te magad írod hogy mindenkinek más a bőre szóval...
nekem is igazam van!jó babàzást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!