Orosz nyelvű mesekönyvet (képeskönyvet) tudnék valamilyen internetes oldalról rendelni? (Piciknek valót. )
Ja, az orosz webáruházakhoz azért írtam, hogy kilőve, mert csak maga a postaköltség 15.000 Ft körül kezdődne, és ezt kissé sokallom 1-2 könyvért.
EU-s (pl. angol) webáruházak között is elkezdtem most keresgélni, de eddig nincs kapás. :-)
Szia! Ukrajnában milyen üzletekben lehet orosz nyelvű könyveket kapni? Sok helyen? Inkább ukrán nyelvűek vannak, nem?
Ráadásul van egy ismim, aki évente párszor átugrik ukrajnába a rokonaihoz, de ő egy-két éve váltig állította (más ügy kapcsán), hogy képzeljem el, Ukrajnában egyáltalán nincsenek könyvesboltok, még a nagyobb városokban sem... Csak pislogtam... Ez igaz?
Akkor hol lehet könyvekhez hozzájutni? Főleg orosz nyelvűekhez?
Én sajnos nem lakom közel a határhoz, dunántúli vagyok. De jó ötletet adtál, meg tudjuk oldani, legalább kirándulunk egyet.
Szia! Nem kaptam meg a leveledet. Lehet kitöröltem véletlenül, mert ismeretlen e-mail cím volt, de mostmár odafigyelek. Ha tudod, küldd el mégegyszer. Egyébként hány éves gyereknek kellene? És orosz vagy külföldi mesék? Amúgy a szállítás ebben az üzletben kb. 4 ezer körül van.
Ukrajnában a határ mellett, ugye Kárpátalján, kevés a könyvesbolt, de van, vannak orosz könyvek, de kevés a választék. De Ukrajnában beljebb a városokban ugyanúgy vannak könyvesboltok, mint itthon, talán több is. Úgyhogy nem tudom, miért mondta az ismerősöd:)
Ha kimentek kirándulni, biztos találsz egy-két pici üzletet, de tényleg nem sok a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!