Orosz nyelvű mesekönyvet (képeskönyvet) tudnék valamilyen internetes oldalról rendelni? (Piciknek valót. )
Itt vannak 1-3 éveseknek könyvek: [link]
Annyit jegyeznék meg, hogy sajnos cd-t meg dvd-t nem küldenek valamiért Mo.-ra.
Köszi, köszi, köszi! :-)
Mindkettőtöknek köszi!
Közben rájöttem, hogy az Ozon.ru-t tavaly már én is néztem, de akkor csak azért, hogy lássam az orosz könyvkínálatot, csak nézelődtem. Most meg valahogy nem dobta ki nekem a Google Ozon.ru-t.
Kedves ukrajnai Válaszoló! Munkácson is kapnék szerinted orosz könyveket? Munkácson milyen nyelven lehet kommunikálni az "utca emberével"? Gondolom ott az ukránon kívül beszélik a magyart meg az oroszt is, vagy nem? :-D Amúgy találkoztam már életemben pár ukránnal, volt közöttük, aki gyönyörű szépen beszélte az "irodalmi" orosz nyelvet, viszont volt, aki olyan dialektusban beszélte az oroszt, hogy én, aki nem beszélem túl jól a nyelvet, csak kb. minden ötödik szavát értettem. :-) A nyáron meg összefutottam tök véletlenül olyan ukránokkal is (ők fiatalok, 20 év körüliek voltak), akik csak ukránul beszéltek. Mindössze ketten voltak a csapatban, akik beszéltek oroszul, de ők teljesen szépen, tisztán, számomra is érthetően.
Ukrajnában a jövő héten nincsen semmi ünnep, vagy ilyesmi, amikor esetleg minden zárva van? Olyan mehetnékem támadt hirtelen... :-) Még soha nem jártam arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!