Hol, melyik oldalról tudok rendelni jonsons baby csomagot?
az én Fiam is a jhonson ütötte ki...
80(!!!!) ezer volt ami a bőrére ment míg megtaláltuk a neki való fürdetőt...
volt olyan 250 milis 7500 forintos fürdető amit egyszer használtunk mert kipirosodott és vakaródzott tőle, olyan 125 milis krém ami 4500 volt és semmit nem ért és 3 nap alatt elkentem a testére...
Megtaláltuk a mannaszappant azóta csak tőlük rendelek! Legjobb a baba bőrnek... Ha születne babám első perctől csak azt használnám, nem a gyógyszertáriakat!
De ha nagyon szeretnéd a honlapjukon lehet kapsz infót...
A kérdező nem azt kérdezte, hogy káros-e ez a termék, hanem hogy hol lehet rendelni! Utánanézek!
OFF: Amúgy én is azt hallottam róla, hogy allergizál, de volt nekünk egy csomó fürdetőminta, kipróbáltuk és semmi baja nem lett a bőrének! Szóval...
Anita! Talan gyogyszeripari reszvenyes vagy hogy nekem cimzed a kommented?
2 Vagyok
Igen, az en fiam bore nem birja a felesleges szteroidot, osszetevoket, es a kemikaliat.
Orulj, hogy a Te gyermeked bore olyan, mint a rinocerosze es nyugodtan hasznalhatod ra a vegyszereket es nincs baja. Ha megforditod az uveget latod mi minden osszetevot tartalmaz, erdekes hogy egy furdeto krem hatuljara apro szinte olvashatalan betukkel irjak az osszetevok listajat, hogy egyaltalan az kiferjen...
Hofeherboru voros haju fiam van, erzekeny borrel. Amikor is (fodraszkent megsugom) annyit jelent, hogy az o szervezete arra a vegyszerre reg bejelez es tiltakozik amivel te a gyermeked a legjobb hittel kenegeted...
Ennyit jelent az ha valami allergizal! Ez a fogalma ha igy erthetobb!
En ugyszint barmit hasznalhatok mert kreol vagyok, barna haj es szem. Az apja meg (nemet szarmazasu) hofeherboru voroshaju es ha veszek nekivegy fa men tusfurdot vagy egy adidast rogton viszket es eg a bore!
Ez nem allergia, nem toleralja a vegyszert, azt a bizonyos vegyszert ami mind a kettoben megtalalhato!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!