Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen cipőt vesztek őszre-...

Milyen cipőt vesztek őszre- télre egy-, másfél éves gyermeketekre?

Figyelt kérdés

Most kezdett el járni a lányom. 13 hónapos. Eddig puhatalpú Liliputiban volt és szandit már vettem neki 1 hónapja, Superfitet. Az jó lesz a lakásba télre és arra gondoltam, veszek neki egy őszi cipőt, ami talán jó lesz tavasszal is és egy csizmát, jó meleget. Szamost néztem, de olyan kis vékonyka a lába, nem jók rá bokában.

Ti milyen cipőket vesztek? Hányat? Márkát is írjatok, légyszi! Nagyobb gyerekekről is írhattok...:) Köszi!

2013. szept. 9. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is másfél éves. Még mindig nem tud biztosan járni egyedül, általában kapaszkodik valamibe, de szerintem már csak a biztonságérzet miatt kell neki, mert időnként elfelejtkezik magáról és tesz néhány lépést egyedül, de amint észreveszi, hogy nem kapaszkodik, rögtön letottyan. Idáig szintén puhatalpú Liliputi szandija volt, épp most rendeltem neki szintén a Liliputitól egy Pediped cipőt, ezt: [link]

Úgy terveztem, hogy egyelőre csak ezt a cipőt szerzem be neki őszre, remélem ez az egy elég lesz, mert elég durva ára van, télre meg majd veszek neki egy csizmát, de az még odébb lesz.

2013. szept. 10. 05:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy írtál. Én is néztem a pediket, de azt mondta az eladó hölgy, hogy csak mértékkel használjuk, ha vizes a talaj. Csak ezért aggódom miatta. Nem feltétlen hajlok a bokatartós felé, ezért néztem még az elephantent. Hajlékonynak tűnik nagyon, és talán a vizes talajon is megállja a helyét. De tök jók pedipedek, szóval nagy a dilemma. :)
2013. szept. 10. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!