Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan érzem úgy, hogy nem...

Jogosan érzem úgy, hogy nem foglalkozik velem a fogadott orvosom?

Figyelt kérdés
Beutalt a kórházba ahol dolgozik és egyszer sem jött be hozzám se a kórterembe, se a vizsgálatokra. Pedig a többi doki mondta, hogy dolgozik, meg kérdezték is, hogy volt-e már bent nálam.
2013. szept. 9. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Jogosan. Én is sokat feküdtem kórházban. A fogadott orvosom azokon a napokon, amikor dolgozott mindig benézett és minimum megkérdezte, hogy hogy vagyok. Ha kérdésem volt válaszolt. A vizsgálatokat is szinte mindig ő végezte.
2013. szept. 9. 09:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Rosszul is esett, hogy ennyire nem törődik velem, pedig elég sokat fizettem neki idáig a havi vizsgálatoknál. Csak már a terhesség vége fele járok és ilyenkor nem tudom mennyire érdemes másik dokit felkérni. Remélem, hogy a szülésre azért bejön...
2013. szept. 9. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
na pont ezért nem érdemes fogadott doki zsebét tömni lóvéval...remélem, ezekután nem nyújtogatod neki a vaskos borítékot szülés után....
2013. szept. 9. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is kórházba kerültem, de speciális eset miatt nem abba, ahol ő dolgozott. Egy hetet voltam bent. Akkor is minden nap bejött, munkája előtt vagy után, volt, hogy éjjel, amikor már aludtam, és csak az éjszakás nővér mondta, hogy érdeklődött utánam. Biztonságban éreztem magam, ennyit nem is vártam volna tőle! Szerintem a minimumot várod, hogy néha nézzen rád! Mindig érdemes váltani, ha nem érzed magad biztonságban, ez az egyik legfontosabb, amit az orvosnak biztosítania kell.
2013. szept. 9. 10:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Idáig még nem mondta, hogy ő mennyit szokott kérni. Vagy azt én döntöm el, hogy mennyit adok, mert akkor nem leszek túl bő kezű
2013. szept. 9. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem befektetett 3 héttel szülés előtt,amikor dolgozott,akkor minden vizsgálatot ő végzett,legtöbbet úgy csinálta,hogy akkor legyen elvégezve amikor ott van,vagy ha mégse,akkor szólt,hogy nem lesz benn,de xy doktor fogja végezni.

A szülés amikor beindult,ő pont végzett 24 órás műszakkal,de bejött,megnézett,mondta,hogy ebből 3-4 órán át biztosan nem lesz semmi,ő elmenne kicsit aludni egy emelettel lejjebb,mobil nála bekapcsolva,szóljunk,jön egyből.5 órát hagytuk aludni,nem volt semmi,aztán amikor hivtuk,10 perc múlva már beöltözve jött,2 óra alatt meglett a picur,a doki úgy adta ide,mint ha az első általa világrasegitett baba lenne.

Nem volt fix tarifája,nem adtunk keveset,de meg is dolgozott érte,nekem minden pénzt megért hogy biztonságban tudhattam magunkat.

2013. szept. 9. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem foglalkozik veled most, akkor mi lesz szülésnél? Ha már úgyis kórházban vagy, ciki, de én lehet lecserélném, nem merném magam rábízni.
2013. szept. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!