Jogosan érzem úgy, hogy nem foglalkozik velem a fogadott orvosom?
Engem befektetett 3 héttel szülés előtt,amikor dolgozott,akkor minden vizsgálatot ő végzett,legtöbbet úgy csinálta,hogy akkor legyen elvégezve amikor ott van,vagy ha mégse,akkor szólt,hogy nem lesz benn,de xy doktor fogja végezni.
A szülés amikor beindult,ő pont végzett 24 órás műszakkal,de bejött,megnézett,mondta,hogy ebből 3-4 órán át biztosan nem lesz semmi,ő elmenne kicsit aludni egy emelettel lejjebb,mobil nála bekapcsolva,szóljunk,jön egyből.5 órát hagytuk aludni,nem volt semmi,aztán amikor hivtuk,10 perc múlva már beöltözve jött,2 óra alatt meglett a picur,a doki úgy adta ide,mint ha az első általa világrasegitett baba lenne.
Nem volt fix tarifája,nem adtunk keveset,de meg is dolgozott érte,nekem minden pénzt megért hogy biztonságban tudhattam magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!