A védőnő foglalkozik ilyennel?
Nem vettem magamra! :)
csak azért kérdeztem meg, mert kéne a hely a fagyóba
köszönöm a válaszokat
Voltam anyatej leadó 7 hónapon át, de ugye amíg elintéztük a sok szűrővizsgálatot, tele lett a hűtő, mindenhol anyatej volt.
Én hasonló gonddal küszködvén, 20 liter fagyott tejjel felraktam egy hirdetést a netre, kell-e valakinek, másnap óránként csörgött a telefonom, megvan-e még.
védőnő nem veheti át, ahhoz komoly kivizsgálások kellenek és nem lehet 3 hónapnál régebbi azt hiszem.
te viszont nyugodtan felajánlhatod ha van ismerősöd, ilyen jellegű fórumok is vannak, nyilván ismerős elfogadja ha minden rendben veletek :)
amúgy én is kidobtam, nem fogadta el a babám, se kanállal, se sehogy, megváltozik a tej íze fagyasztás után, sok baba nem szereti már úgy
Próbáltad lassan felolvasztani? A kisfiam sem fogadta el, amikor viszonylag gyorsan, forró vízbe állítva olvasztottam fel neki. Olyankor a szaga is furi lett.
Amikor szép lassan, a mélyhűtőből a sima hűtőbe áttéve egy éjszaka alatt olvadt ki, aztán meleg vízben simán melegítettem ahogy szoktam, az illata sem változott, és a kisfiam is minden gond nélkül elfogadta.
Próbáld ki esetleg, hátha nálatok is bejön. Főzelékbe én nem szerettem belekeverni, mert akkor is büdi volt (sztem a hő hatására).
Sehogy sem fogadja el.
Itt a környéken nem ismerek senkit nem idevalósi voltam. Unokatesómnak van 5 hós babája aki kicsi de messze laknak! Mire eljönnek kiolvad az összes szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!