Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy egy...

Mit gondoltok arról hogy egy 22 éves nőnek már 3 gyereke van?

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%
Ezzel nincs semmi baj, ha eltudják tartani. Ha 16 évesen szülte, akkor lehet 22 évesen 3 gyereke. Okosabb, mint aki az elsőt szüli 30-40 évesen.
2013. szept. 8. 22:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szomszedom 38 eves,par hete szuletett a 10 gyerek.5 fiu,5 lany.

Jomoduak,szep haz, 2 kocsi,sajat vallalkozas.

2013. szept. 8. 22:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
10.
2013. szept. 8. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Mellettem szült egy 17 éves kislány. A harmadikat. Na itt már én is számolgattam, hogy mikor kezdte.

Szerintem nagyon korai még 22 évesen is 3 gyerek.

2013. szept. 8. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
24 éves vagyok, nem vagyok kisebbség! Tanultam leérettségiztem két nyelvvizsgával rendelkezem 3 gyermekem van egy négyéves, egy hároméves és egy újszülött, nem élünk rosszul nincsenek anyagi gondjaink, férjnél vagyok boldogok vagyunk, mindenük meg van a gyermekeimnek az ég világon, vezetem a háztartást nevelem a 3 gyermekemet viszem a saját vállalkozást sikeresen, férjem főállásban is dolgozik, nincs hitelünk házat vettünk a gyermekeimnek, van nekem is egy autóm férjemnek is, nem egyszerű fáradtan fekszem fáradtan kelek, de mindent kárpótol mikor a gyermekem rám néz átölel azt mondja szeretlek.
2013. szept. 8. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Előző vagyok, nem becsúsztak a gyermekek tudatosan így is terveztük, a következő években a karrierünk építésére törekszünk továbbra is.
2013. szept. 8. 23:08
 17/20 anonim ***** válasza:
59%
Azt hogy de jo neki! Sokkal tobb idot tud majd eltolteni veluk ebben az eletben mint en aki 32 evesen szulte az elsot, es most 35 evesen varja a masodikat! Egy no eleteben a gyermekei szuletese utan ok lesznek a vilagon a lefontosabb, legmegbecsultebb es legertekesebb szemelyek a vilagon! Ezt csak az nem erti meg akinek nincs gyereke.
2013. szept. 8. 23:18
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Tudja nekik biztosítani a megfelelő körülményeket? Jól érzi magát az anya szerepben, vagy mellette bulizik-pasizik-piál-drogozik? Ha normálisan élnek, ha az anyuka korán kívül semmi kivetnivalót nem lehet találni, szerintem ne foglalkozz vele, mert semmi közöd hozzá. Ez kb olyan kérdés, minthogy a 40 évesnek miért nincs gyereke, vagy miért 1 gyereke van csak holott 5-öt is el tudna tartani, stb...
2013. szept. 9. 10:14
 19/20 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem gáz, hiába nincs hozzá semmi közöm, de nem tartom normális dolognak. Persze mindenki azt csinál, amit akar, de akkor sem tudom megérteni. Gondolom nem fog megállni 3 gyereknél, lesz neki még vagy 5.
2013. szept. 9. 11:58
 20/20 anonim ***** válasza:
84%
Nos manapság nem megszokott de ha szépen neveli Őket,van hol lakni,nem éheznek,és nem sír,hogy nincs pénze,meg sok a 3 gyerek,mint az oldalon sok nő(,megjegyzem valamelyik bőven elmúlt 30),akkor nem értem mi probléma lenne ezzel.
2013. szept. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!